Közös filmben a Deadpool és A galaxis őrzői hősei?

Ryan Reynolds, a Deadpool-filmek sztárja és producere és James Gunn, A galaxis őrzői-mozik forgatókönyvíró-rendezője is jó ötletnek tartja – most már csak össze kéne hozni.

„Tegnap végre megnéztem a Deadpool 2-t, amit imádtam, és egyszerűen briliáns volt A bosszú is.

Két teljesen más, mégis fantasztikus film – a mozi él! Köszönöm David Leitchnek, Ryan Reynoldsnak, Coralie Fargeatnek és Matilda Lutznak ezt a remek napot a moziban” – írta ki Twitter oldalára a napokban James Gunn.

Ryan Reynolds pedig, aki szintén elég aktív közösségimédia-felhasználó, nem sokáig késlekedett a válasszal: „Köszönöm, James! Egy crossovert esetleg?” – írta ki ő is a Twitterre. Mire Gunn: „Igen, hogyne!”

Szóval úgy tűnik, az alkotók meg is egyeztek, most már csak az kéne, hogy a két gyártó stúdió, a Disney (A galaxis őrzői-filmek) és a Fox (Deadpool-mozik) is kinyilvánítsa a hajlandóságát, ami már sajnos nehezebb ügy, de azért érdemes drukkolni.

Deadpool 2. Forrás: Fórum Hungary

 

Ryan Reynolds egyébként korábban azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy lesz harmadik része is a Deadpoolnak. Szerinte ehelyett inkább, A bosszúállók-filmek mintájára, egy X-Force-moziban (az X-Force a főhős által az X-Menek „maradékából” verbuvált szuperhőscsapat – a szerk.) kéne gondolkodni – amiben természetesen Deadpool is megjelenne.


(via IndieWire)