Macaulay Culkin maszkjától nem csak a kis Kevin, te is sikítófrászt kapsz

Az egykori gyerekszínész természetesen egy Reszkessetek, betörők! maszkkal védekezik a Covid ellen – így újra Kevin McCallisternek érezheti magát. Nagyon bizarr, senki se csinálja utána!

Macaulay Culkin régebben megpróbált szakítani egykori gyereksztár státuszával, de az utóbbi években úgy döntött, neki magának is könnyebb lesz, ha inkább a keblére öleli a helyzetet – azóta nem csak a rajongók, ő is csúcsra járatja a Reszkessetek, betörők! nosztalgiát. Nemrégiben megnézhettük, ahogy egy reklám kedvéért felidézi a film legendás jelenetét, de azt is, milyen viccesen reagálja le, hogy a Disney+ rebootot készít a karácsonyi klasszikusból. Egyszer pedig azt is elpanaszolta, hogy a barátnőjével minden karácsonykor újra kell néznie saját magát.

A színész (akit legközelebb az Amerikai Horror Story jövőre érkező új évadában láthatunk viszont) talán soha ilyen félelmetes módon nem idézte még fel a Reszkessetek, betörők!-et – ettől bizton összecsinálná magát a Vizes Banda mindkét tagja. Culkin ugyanis a Twitteren megmutatta, milyen arcmaszkot választott a koronavírus elleni hatékony védekezés kedvéért: saját gyerekkori arcát!

„Csak szólok: abszolút Covid-biztos a saját gyerekkori önmagad lenyúzott arcát viselni. Ne feledjetek maszkot venni, gyerekek!”

– írta a sztár a Reszkessetek, betörők! helyett sokkal inkább A texasi láncfűrészes mészárlást idéző fotó fölé. De az üzenet átjött: viseljen mindenki maszkot! (Egyébként az is megoldható, hogy mi is ilyen félelmetes maszkban parádézzunk a 7-es buszon, hiszen a sikoltozó kis Kevint ábrázoló arcmaszk természetesen megrendelhető az interneten.)

A Twitterre kirakott fénykép bónusz tartalma, hogy a tréfás kedvű Macaulay Culkin egy Empire State Building makett előtt pózolva fotózta le magát, ami azért vicces, mert az épület feltűnt a Reszkessetek, betörők! második részében – akárcsak Donald Trump, akinek (saját megbetegedése ellenére) elég érdekes a viszonyulása a Covidhoz. Ismerve Culkin fura humorát, nem lennénk meglepve, ha a fotó egyúttal egy Trumpnak szóló fricska is lenne.


(via Uproxx)