Megint támad Guy Ritchie és Jason Statham, itt az előzetes

Aki mindig is kíváncsi volt rá, milyen lenne Statham James Bondként, annak most szerencséje van, mert a kopasz akcióhős egy MI6-ügynököt alakít.

Guy Ritchie az Egy igazán dühös ember után most nem evez olyan új vizekre, mint amikor az Aladdint vállalta el, mert az Operation Fortune: Ruse de guerre címen futó produkció is egy igazi macsó akciózásnak tűnik, de vannak benne kémthrilleres és vígjátéki elemek is.

A sztori szerint, amelyet az Úriemberek és az Egy igazán dühös ember írói jegyeznek (Ivan Atkinson és Marn Davies), az Orson Fortune névre hallgató ügynöknek egy ellopott csúcstechnikás kütyüt kell megtalálnia, mielőtt még (fekete)piacra dobnák, és rossz kezekbe kerülne, például a Hugh Grant által alakított, fegyerkereskedésből meggazdagodott Greg Simmondshoz. 

Fortune legszívesebben egyedül dolgozna, de belátja, hogy ehhez a melóhoz egy egész csapatra van szüksége, ezért beszervezi az Aubrey Plaza, Cary Elwes és Bugzy Malone által játszott specialistákat. Fontos szerep jut még egy mozisztárnak is (Josh Hartnett), akit csaliként használnak Simmonds becserkészéséhez.

A színészek közül egyedül Aubrey Plaza castingja meglepő, ő eddig szinte kizárólag vígjátékokban tűnt fel, itt viszont még fegyvert is kell forgatnia.

Az Operation Fortune: Ruse de guerre 2022. január 20-án kerül a magyar mozikba.

Via: IndieWire

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.