Minden korábbinál félelmetesebb trailert kapott James Gunnék kifordított Superman-filmje

A Galaxis őrzői rendezője és a barátai A lángoló fiú címmel csináltak horrorverziót az űrből jött szuperkölyök sztorijából.

Új előzetest kapott a Brightburn – A lángoló fiú, James Gunn és baráti köre kifordított Superman-filmje, amiben a csillagok közül egy csöndes amerikai farmra kerülő, szupererejű kisfiúról kiderül, hogy nem is olyan jóságos, mint a képregények Clark Kentje! A film egész egyszerűen azzal a pofátlan trükkel forgatta ki Superman 81 éves történetét, hogy a Brightburnben a fiatal kryptonlakó nem úgy viselkedik, mint egy becsületes cserkész, hanem úgy, mint a horrorfilmek félelmetes kopogó szellemei és egyéb démonfajzatai! És ez már abban az új előzetesben is nagyon jól működik, amit maga James Gunn rakott ki a Twitter-oldalára (Mark Hamill pedig az elsők között lájkolta be, és kommentelte alá, hogy alig várja a filmet):

FIGYELEM! Az alábbi videó a nyugalom megzavarására alkalmas, véres és erőszakos jeleneteket tartalmaz! Bár az előzetes nem tartalmaz korhatárbesorolást, a film megtekintése Magyarországon 16 éven aluliaknak nem ajánlott! Ennek tudatában indítsa el mindenki a lenti videót!

A forgatókönyvet a film felett producerként bábáskodó James Gunn testvére és unokatestvére, Brian Gunn és Mark Gunn írták. A rendező a Gunn család régi haverja, David Yarovesky, akivel számos produkciót közösen jegyeztek már korábban is. Íme A lángoló fiú hivatalos szinopszisa:

Néha hősök érkeznek a Földre, akik különlegesen erősek, rendkívüli képességűek, és jól el tudnak rejtőzni az emberek között. De mi van akkor, ha a hajótörött űrhajón érkezett csecsemő, - akit egy jó szándékú, gyerektelen házaspár a sajátjaként nevel -, a kamaszkor küszöbén megmutatja szuperhős képességeit, és azok nem jók? Mi van, ha a különleges hatalom, amivel rendelkezik, rosszra viszi? Ha legyőzhetetlen, de gonosz? Mit tehetnek a szülei, akik saját  gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség?

A film május 24-én kerül az amerikai mozikba, Magyarországon viszont már május 23-tól forgalomba hozza az InterCom. Alig várjuk! (via Uproxx)