Nem kell még temetni Jet Lit

Nemrégiben elkezdett keringeni a neten néhány ijesztő fotó a kínai harcművész sztárról, amelyeken szinte felismerhetetlen. A színész menedzsere most megnyugtatta az aggódó rajongókat.

Amikor a rajongók a szóban forgó képeken az 55 éves Jet Lit remegő kezű öregemberként látták viszont, rögtön azt hitték, a halálán van, Steven Chasman, a sztár menedzsere azonban mindenkit megnyugtatott, hogy csupán néhány előnytelen fényképről van szó, a színész betegsége nem halálos, és Jet Li jelenleg is nagyszerűen érzi magát.

Ez nem egy életveszélyes betegség, és foglalkozik vele, szóval aggodalomra semmi ok”

– nyilatkozta Chasman a The Washington Postnak. A hyperthyroidizmus a pajzsmirigy túlműködését jelenti, ami kóros fáradságot és súlyveszteséget okoz. A betegség állítólag olyan gyakori, hogy az Egyesült Államokban minden százból egy embert érint.

Az 55 éves színészt még 2010-ben diagnosztizálták a kórral, de ő ennek dacára is folyamatosan játszik: feltűnt például mindhárom The Expendables – A feláldozhatókban, és több kínai filmet is forgatott. Legközelebb a Mulan élőszereplős verziójában láthatjuk, 2020-ban. A sztár emellett folyamatosan viszi jótékonysági alapítványa, a One Foundation ügyeit is.

Thank you my fans and friends for all the support this year. I wish you all happiness and peace in the coming new year! #jetli

Jet Li (@jetli) által megosztott bejegyzés,

Hogy Jet Linek csak a külsejét viselte meg a betegség, arról tanúskodik ez az öt hónappal ezelőtti videó is, amit a sztár saját Instagram-oldalán osztott meg, és amelyen láthatóan jó hangulatban és lelkesen kíván boldog új évet rajongóinak.


(via Joblo)