Nem megy a Christian Bale-féle mutatvány Robert Pattinsonnak?

Bennfentesek szerint nem halad túl jól a vékonydongájú sztár izmosodása, amire a The Batman címszerepe miatt lenne szükség.

A pletykát egy vlogger szellőztette meg, a Beyond the Trailer nevű YouTube-csatorna mögött álló Grace Randolph, aki a következőket mondta:

„Azt hallottam a minap, hogy Robert Pattinsonnak adódott némi gondja azzal, hogy kipattintsa magát. Szerintem egyébként számára lehetetlen teljesen kigyúrnia magát, hiszen olyan kis vékonydongájú.

De azért vicces elképzelni a kulisszák mögötti beszélgetéseket: »talán ha adunk neki még pár hetet, sikerül kigyúrnia magát«. Márpedig ha eddig nem sikerült neki, én úgy gondolom, ezután sem fog. Egyszerűen csal el kéne fogadni, hogy ezúttal Batman vékonyka lesz, és továbblépni.”

Pattinsont azonban rögtön megvédte Mike Floorwalker, a Looper újságírója, aki szerint Randolph véleménye és értesülései több ponton is sántítanak. Először is: az újságírónő nem nevez meg forrásokat, tehát azok vagy névtelenek, de még az is lehet, hogy nem is léteznek, vagy ha mégis, egyáltalán nem biztos, hogy bennfentesek. Hiszen a színészt nemigen lehetett mostanában nyilvánosan látni, szóval simán lehet, hogy már hatalmas izmokat pakolt magára a The Batman kedvéért – ami egyébként még csak előkészületi fázisban van, és csak jövő év elején kezdik el forgatni, szóval a sztárnak még mindig van egy kis ideje fejlődni.

Másodszor pedig annak, hogy Pattinson vékony, semmi köze nincs ahhoz, hogy ki tudja-e gyúrni magát. A szerző ezen a ponton felhívja a figyelmet arra, hogy Christian Bale, aki igencsak kigyúrta magát a Nolan-féle Batman-trilógia miatt, közvetlenül az első film előtt A gépészben szerepelt – amelyben szó szerint csontig le volt soványodva. Nyilván minden színész és minden ember más és más, de ha Bale-nek sikerült csontvázból izompacsirtát faragnia magából, akkor miért ne sikerülhetne Pattinsonnak ugyanezt kihoznia egy átlagos, kicsit vékony testalkatból?

Színész, nagy Sz-szel. Forrás: Rachel Luna / WireImage / Getty Images

 

Mike Floorwalker szerint egyébként az egésznek csak az áll a hátterében, hogy egyesek még mindig nem tudták megemészteni, hogy Robert Pattinson lesz a következő Batman:

nem elégedettek a stúdió választásával, ezért folyamatosan megpróbálják lejáratni.

Floorwalker pedig úgy gondolja, hogy egyrészt Pattinson igazi színész, nagy Sz-szel; másrészt pedig még az is lehet, hogy jobban teljesít majd a szerepben, mint Bale vagy bármely másik korábbi Batman, mivel az eddigi denevéremberes filmekben soha nem egyedül Batman volt az abszolút központi figura, mindig osztozott valakivel a figyelmen, ráadásul olyan sztárokat raktak a Batmant megformáló színészek mellé, akik szintén elhomályosították némileg a játékukat (például a Tim Burton-féle Batmanben Jack Nicholsont vagy Nolan Batman-trilógiájában Liam Neesont, Heath Ledgert és Tom Hardyt). Minket meggyőzött Floorwalker érvelése, szóval alig várjuk a The Batman 2021. június 25-i bemutatóját, hogy megnézzük, hogyan bizonyít Robert Pattinson.


(via Looper)