Ryan Reynolds megint elemében van

Azt állítja, kikerült a YouTube-ra új filmje, a Pokémon – Pikachu, a detektív. De vajon tényleg kikerült?

A sztár mindig is nagy mókamester volt: most egy Twitter-üzenetben arra figyelmezteti a Warner stúdiót, hogy felkerült a YouTube-ra a teljes Pokémon – Pikachu, a detektív mozi, amelyben ő kölcsönzi a címszereplő hangját.

Csakhogy ha jobban megnézzük a bejegyzést, azt eredetileg egy Pikachu detektív nevű vadiúj felhasználó osztotta meg, a megadott YouTube-linken pedig valóban egy POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture című tartalmat találunk, ami 1 óra 44 perc hosszú – de nem a teljes film az.

Az R. Reynolds vízjellel ellátott videó tényleg a hivatalos Warner- és egyéb logókkal indul, majd mintha el is kezdődne a film, de körülbelül egy percnél a kamera Pikachura ugrik, aki egy Sherlock Holmes sapkával a fején táncol – és ezt nem hagyja abba egy teljes nagyjátékfilmnyi ideig.

A végtelenített Pikachu-tánc tehát minden bizonnyal Reynolds gerillamarketing akciója, aki így csinált egy kis plusz hírverést a filmnek. A Pokémon – Pikachu, a detektívet is hamarosan láthatjuk, hiszen május 9-én mutatják be a magyar mozik. Addig is csatlakozhatunk ahhoz a közel 4 millió nézőhöz a YouTube-on, akik már megnézték a táncoló Pikachu detektívet, mivel kifejezetten kikapcsol a vicces kis figurát figyelni.


(via Uproxx)