Sötét, baljós és elképesztően jó a Robert Pattinson-féle Batman új trailere!

Paul Dano Rébusza eszelős, Colin Farrellt fel sem ismerni, Pattinsonból pedig nagyobb gót ikon lehet, mint Brandon Lee Hollójából!

A hétvégi DC FanDome elnevezésű esemény keretében a Warner végre bemutatta az új Batman-film, a 2021-ben mozikba kerülő The Batman előzetesét is, amelyben ezúttal Robert Pattinson húz fekete maskarát éjjelente, hogy rendet tegyen Gotham bűntől fuldokló utcáin. A komor hangulatra nem lehet panasz – de vajon ki veszi észre elsőre a lenti előzetesben Colin Farrellt?

Na? Oké, segítünk 1:18-nál látszódott, mint az esőben ázó Oswald Cobblepot, azaz a Pingvin

De az előzetes nem rá fókuszál, hanem az új film másik főellenfelére, Rébuszra, aki itt már egyáltalán nem a Jim Carrey-féle ripacs, hanem sokkal inkább a Nolan-filmek Madárijesztőjének, Jokerének és Bane-jének igencsak félelmetes keveréke. Ami pedig az új Batmant-illeti: remélhetőleg most már senkinek sincs kétsége afelől, hogy Pattinson nemcsak hogy ugyanolyan jó Bruce Wayne lesz, mint Michael Keaton, Christian Bale és Ben Affleck voltak, de a Cure-os fizimiskája miatt már most akkora gót ikonként tekint rá az internet népe, mint a Holló-sminkben pózoló Brandon Lee-re!

A trailerben látható még Zoë Kravitz is mint az új Macskanő és Jeffrey Wright mint Gordon felügyelő – ők is telitalálatnak tűnnek az eddigi képsorok alapján, alig várjuk a jövő nyári premiert! (via Independent & Uproxx.com)