Undorító dolgot művelt Sharon Stone-nal egy Sony-főnök

A felháborító eset még a nyolcvanas években történt egy irodában, egy megbeszélésen.

Talán többen is emlékszünk rá, hogy amikor a színésznőt még 2018-ban a CBS Sunday Morningban arról kérdezték, hogy zaklatták-e valaha szexuálisan Hollywoodban, egyszerűen elröhögte magát, és azt válaszolta: „40 éve vagyok a szakmában. El tudja képzelni ezt a szakmát az én külsőmmel 40 évvel ezelőtt?

Én már mindent láttam.”


Most egy podcast, a Kelly Ripa által vezetett Let’s Talk Off Camera új adásában a sztár első alkalommal árult el részleteket is arról, hogy mi mindent kellett kiállnia. Stone egyebek mellett arról mesélt, hogy a nyolcvanas években a Sony egyik akkori főnöke

az arcába tolta a péniszét egy megbeszélés során az irodájában.

 

Stone-nak az Elemi ösztön forgatása sem volt egy méznyalás

Sötét titkok a 30 éves Elemi ösztönről

1992. március 20-án mutatták be az amerikai mozik Paul Verhoeven Sharon Stone-nal és Michael Douglasszel forgatott legendás filmjét – amivel kapcsolatban nem mindenki csak a szépre emlékezik.

Tovább


A színésznő arról számolt be, hogy nagyon izgatott volt a lehetőség miatt, hogy találkozhat egy döntési helyzetben lévő szakemberrel (hiszen ez még az Elemi ösztön nagy sikere előtt történt), szóval jól kiöltözött (egy Ralph Lauren-dzseki, egy fodros farmerszoknya és egy pár cowboycsizma volt rajta), hogy jó benyomást tegyen.

„Bementem az irodájába, és hát tudod, a nyolcvanas években járunk, szóval a dívány gyakorlatilag egy szinten volt a padlóval. Ráadásul ez az a fajta hatalmas süllyesztett kanapé volt, ezért a térdem nagyjából a nyakamban volt, és így közszemlére került az egész lábam, miközben ő komótosan sétálgatott föl-alá a helyiségben” – mondta Sharon Stone.

Sharon Stone a nyolcvanas években. Forrás: Aaron Rapoport / Corbis via Getty Images


A sztár azt is felidézte, hogy az illető elkezdte dicsérni, hogy milyen istenien néz ki, milyen gyönyörű a haja, és hogy ilyen adottságokkal rendelkező színésznőt már évtizedek óta nem láttak.

Majd a férfi a „de mindenekelőtt…” szavak kíséretében odalépett hozzá, és az arca közvetlen közelében elővette a péniszét.


„Még nagyon fiatal voltam, és idegességemben elkezdtem hisztérikusan sírni és nevetni egyszerre, és nem tudtam abbahagyni. Ő ezt nem tudta mire vélni, szóval inkább távozott.

Végül a titkárnője vezetett ki”

– zárta a szégyenteljes történetet Stone.

 

Ez se egy szép történet

Jelenetek, amiket megbántak a színészek

Olykor a színészek már a forgatáson megbánják, hogy részt vesznek bizonyos jelenetekben, máskor csak a bemutató után szembesülnek a kellemetlen következményekkel.

Tovább


A színésznő azt is elmondta, hogy nagy örömmel veszi azoknak a szakmabeli férfiaknak a bocsánatkérését, akik nem megfelelően viselkedtek vele az évtizedek során. Azoknak pedig, akik nem kérnek tőle bocsánatot, azt üzeni, hogy soha többé ne üljenek mellé, mert fel fog állni, és nagyon hangosan azt fogja mondani nekik, hogy „megmondtam, hogy ne ülj mellém” – ezzel tehát nyilvánosan is leleplezi őket.

„Rendszeresen járok vetítésekre, ahol sokszor marad üresen mellettem a szék, és amikor körbenézek, látom, hogy

egyes férfiak inkább a lépcsőn ülnek, mivel tudják, hogy ha mellém ülnének, kiderülne, hogy ők is zaklattak” – zárta a mondandóját Sharon Stone.


(via Variety)