Ütős sztorival jelentkezik az új Fűrész – ELŐZETES!

Október 5-én érkezik a magyar mozikba a hosszúra nyúlt horrorfranchise szokatlanul eredetinek tűnő legújabb felvonása, a Saw X (Fűrész X).

A hétvégén nyilvánosságra hozott trailerben azt láthatjuk, hogy a rákbetegséggel küzdő John Kramer, azaz maga a Kirakós gyilkos (Jigsaw) Mexikóba utazik egy kísérleti kezelésre, ami a helyi orvosok és ápolók szerint meghozta a várt eredményt – hazatérve azonban a férfi azzal szembesül, hogy a tumor még mindig ott van az agyában.

A csalók azonban nyilvánvalóan nem jó embert szemeltek ki maguknak, így csakhamar minden érintett (attól a nőtől kezdve, aki azt állította Jigsaw-nak, hogy a szóban forgó egészségügyi létesítményben megmentették az életét, az ápolókon át a kamuműtétet végző orvosig) Jigsaw ravasz és kegyetlen csapdájában találja magát.


„Az összes ember közül, akit becsaphattok, pont John Kramert szemeltétek ki?”

– halljuk a hátborzongató hangot, egyúttal a folytatás reklámszlogenjét az előzetesben. És hát abszolút igazat kell adnunk neki, nemcsak a korábbi részek alapján, hanem a trailerben látott szörnyűségek miatt is, mert azokba is nyerünk némi betekintést.

Az alkotói ígéret szerint egyébként ez lesz az eddigi legfelkavaróbb rész, szoros összefüggésben azzal, hogy az összes kínzása közül ez Jigsaw legszemélyesebb játszmája. A sztori egyébként időben az első és a második Fűrész-film között játszódik – aki tisztában van a franchise történéseivel, pontosan tudja, hogy miért.

Jó rettegést mindenkinek, hisz már az előzetest megnézni is elég megterhelő!


(via The Hollywood Reporter)