A halálba indulnak Az elit alakulat folytatásának pilótái

Olyan meggyőző előzetes jött ki A levegő urai című sorozathoz, hogy még annak is kedve szottyan megnézni, aki nem szereti a háborús szériákat.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Donald L. Miller azonos című könyve alapján Steven Spielberg és Tom Hanks executive produceri bábáskodása alatt készült háborús sorozat

január 26-án debütál az Apple TV+-on, ahol összesen kilenc epizód vár ránk.

A hivatalos tartalomismertető szerint A levegő urai „a 100. bombázócsapat, az úgynevezett »Véres század« embereit követi, akik veszélyes bombatámadásokat indítanak a náci Németország ellen, miközben megküzdenek a magassággal, a faggyal és az oxigénhiánnyal. A széria bemutatja, milyen árat fizettek mind fizikai, mind pedig pszichológiai szempontból ezek a férfiak, hogy meghiúsítsák Hitler terveit.”


A sorozatnak pedig nem csak a témája, a szereposztása is lenyűgöző. A főszerepet Austin Butler (Volt egyszer egy… Hollywood, Elvis) játssza, de feltűnik az oldalán Callum Turner (Legendás állatok-filmek), Rafferty Law (Végrehajtók), Ncuti Gatwa (Szexoktatás, Doctor Who) és Barry Keoghan (Egy szent szarvas meggyilkolása, A sziget szellemei) is.

Nem kevésbé impresszív az alkotók névsora, hiszen Spielberg és Hanks mellett (akik Az elit alakulaton és A levegő urain kívül együtt készítették a The Pacific – A hős alakulatot is) rendezőként olyan nevek vettek részt a projektben, mint Cary Joji Fukunaga (True Detective, 007 Nincs idő meghalni) vagy az Anna Boden – Ryan Flack duó (Fél Nelson, Marvel Kapitány).


(via SlashFilm, Unilad)

 

Korábban a témában

Megvan, mikor érkezik Steven Spielberg új második világháborús sorozata

A Masters of the Air az Apple TV+-on fog debütálni.

Tovább