A Kaliforniába jöttem új verzióján sírni fogunk

Will Smith sitcomjából drámai sorozat készült. Itt az előzetes!

A YouTube-on külön műfajnak számítanak a vicces recut trailerek, vagyis amikor a rajongók egy népszerű filmből vagy sorozatból más zsánerű előzetest vágnak össze, így lesz például romkom A bárány hallgatnakból, vígjáték a Nyolcadik utas a halálból vagy thriller a Dumb és Dumberből.

Morgan Cooper azonban nem viccelt, amikor pár éve elképzelte, hogy milyen lenne a Kaliforniába jöttem drámaként. A hat évadot megélt sitcom, amelyben Will Smith játszotta a főszerepet, egy balhés fiatal srácról szólt, aki anyja utasítására Philadelphiából Kaliforniába költözik a dúsgazdag rokonaihoz Bel-Airbe. Cooper nem a szériából vágta össze a saját verzióját, hanem le is forgatta a jeleneteket, a YouTube-ra feltöltött ál-előzetes pedig nagy karriert futott be, hétmillióan látták, és többek közt Will Smith-hez is eljutott, aki azonnal fantáziát látott a projektben és felvette a kapcsolatot a rendezővel.

Cooper meg is kapta a lehetőséget, hogy rendezőként és társíróként elkészítse a Kaliforniába jöttem rebootját Bel-Air címen Smith executive produceri közreműködésével.

Az (igazi) előzetes alapján sikerült is egy látványosan fényképezett, drámai tónusú szériát alkotnia, amely február 13-án kerül fel a Peacockra, az NBCUniversal streaminges oldalára.

A főszereplőt, akit ebben a verzióban is Will Smith-nek hívnak, a teljesen újonc Jabari Banks alakítja, barátját Jazzt pedig Jordan L. Jones.

Via: Variety

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.