A kiskésit, elég menő az All the Old Knives trailere

Az Amazon háza táján készülő izgalmas thrillerben Chris Pine és Thandiwe Newton alakít két egymásra vadászó, de korábban még egy párt alkotó CIA-ügynököt.

Impozáns szereplőgárdával készült mozifilm az Amazon háza táján az amerikai bestseller író Olen Steinhauer All the Old Knives című regényéből, amelyben két CIA-ügynök, akik korábban egy párt alkottak, egymást gyanúsítja egy repülőgép rejtélyes lezuhanásával kapcsolatban. Az új Star Trek-trilógia és a Wonder Woman-filmek sztárja, Chris Pine alakítja a történetben Henry Pelhamet, akinek az a feladata, hogy a CIA bécsi központjában kiszűrje az ügynökség soraiba beférkőzött árulót, miközben átutazza a fél világot Ausztriától Anglián át Kaliforniáig, Thandiwe Newton pedig (akit legutóbb a Westworlden láthattunk) az ügynök volt kollégáját és egyben exbarátnőjét, Celia Harrisont alakítja.

Az izgalmas a macska-egér játékba olyan további húzónevek is bekapcsolódnak még, mint Laurence Fishburne és Jonathan Pryce. Íme az új előzetes hozzá:

A Janus Metz rendezésében elkészített All the Old Knives premierje április 8-án lesz a mozikban és az Amazon Prime Videón. A film érdekessége, hogy Thandiwe Newton korábban az IndieWire-nek úgy nyilatkozott: nemrég még a komolyan fontolgatta a visszavonulást, mert úgy érezte, éveken át sikeres, 49 éves fekete színésznőként „ma már csak szuperhősfilmekben játszhatna”, ahol „valakinek az anyukáját alakítaná, aki aztán csak úgy meghal”, ehhez azonban nincs túl sok kedve. Így aztán saját bevallása szerint már nagyon várta, hogy „valamibe k*baszott belemélyeszthesse a fogát”. Az All the Old Knives pont ilyen, viszont ennek a forgatása alatt is úgy gondolta: lehet „ez volt az utolsó filmje színésznőként”.

Chris Pine eközben már a Paramount studió negyedik Star Trek-filmjére gyúr, és hamarosan Olivia Wilde saját rendezésében, a Don't Worry Darlingban is láthatjuk majd, amely jelenleg az utómunka fázisnál tart.

(via Indiewire)