A Netflix sorozatában Beckham állítólagos félrelépéséről is vall a felesége

Victoria a házasságuk „legnehezebb időszakaként” jellemezte ezt az időszakot.

David Beckham 2003-ban, amikor a Real Madrid játékosa volt, állítólag megcsalta a feleségét, Victoriát. A focista akkor a tagadta a vádakat, és „nevetségesnek” tartotta a feltételezést, hogy viszonya van. A témával most, húsz évvel később a Netflix Beckham című dokumentum-sorozata foglalkozik, melyben Victoria először beszél arról, miként hatottak a házasságukra a nagy figyelmet kapott vádak.

Bár a vadakkal kapcsolatban nem beszélnek konkrétumokról, a Spice Girls egykori tagja „rémálomként” jellemzi a médiacirkuszt.

„Ez volt a legnehezebb időszak számunkra. Mintha ellenünk lett volna a világ. Miközben mi voltunk egymás ellen, hogy őszinte legyek. Egészen Madridig úgy éreztük, hogy mi vagyunk a világ ellen, összetartozunk, ott vagyunk egymásnak. De amikor Spanyolországban voltunk, nem éreztük ezt a köteléket.”

- meséli a kapcsolatukról Victoria, és a vádak kapcsán hozzáteszi: „Egy nagy cirkusz volt az egész. Izgi, ha vándorcirkusz érkezik a városba. Kivéve, ha te vagy a látványosság.”

Forrás: Megan Briggs/Getty Image

 

David Beckham is kitér az esetre, és azt mondja, úgy érezték, „megfulladnak” a nyomás alatt:

„Volt néhány rettenetes történet, amikkel nehéz volt megbirkózni. Ez volt az első alkalom, hogy Victoriával ekkora nyomás alá kerültünk a házasságunk során. […] Nehéz szavakba önteni, milyen nehéz volt, és milyen hatással volt rám. Valahányszor felébredtünk, úgy éreztük, hogy valami megváltozott. Mind a ketten azt éreztük akkoriban, hogy bár még itt vagyunk egymásnak, megfulladunk.”

 

(via NME)