Elképesztő sztárparádéval jön az Apple TV+ Christian Diorról szóló sorozata

Az előzetesben Juliette Binoche, Ben Mendelsohn, Glenn Close, Maisie Williams és John Malkovich is feltűnik.

A Dior divatházat és luxusmárkát megteremtő Christian Dior nem mindennapi izgalmakat rejtő életébe nyerhetünk majd bepillantást február 14-től: ekkor startol ugyanis a The New Look című sorozat az Apple TV-n. Az új előzetes a két ismert divatdiktátor, Christian Dior (Ben Mendelsohn) és Coco Chanel (Juliette Binoche) közötti feszültséget mutatja be: Dior egyre népszerűbb lesz, veszélyeztetve ezzel Chanel státuszát és a világ leghíresebb divattervezője címét.

A sorozat Párizs második világháborús náci megszállása idején játszódik, és a XX. század azon sorsfordító pillanatára összpontosít, amikor a francia főváros Christian Dior révén újra a világ középpontjába került. Miközben Dior bekerül az európai felső tízezerbe és onnan a világ élvonalába emelkedik, Coco Chanel „divatdiktátorságának” kezd lassan bealkonyulni.

Ben Mendelsohn és Juliette Binoche mellett láthatjuk majd a The New Worldben a Trónok harca sztárját, Maisie Williamst is Catherine Diorként, de feltűnik a színen John Malkovich is mint Lucien Lelong, Glenn Close pedig Carmel Snow-t, a Harper's Bazaar divatmagazin legendás főszerkesztőjét alakítja majd.

(via Hollywood Reporter)