Eszelős vígjátékban szívja egymás vérét Zac Efron és John Cena – TRAILER

Az Amazonon márciusban debütáló Ricky Stanickyben az egykori pankrátor lecsúszott színészként kelti életre Zack Efron kitalált barátját, nehogy családi purparlé legyen az addigi rengeteg hazugságból.

Fergeteges vígjáték debütál az Amazon Prime Videón március 7-én Ricky Stanicky címmel, amelyben az egész életében hazugságspirálba keveredő Zac Efron felbérel egy lecsúszott színészt, hogy játssza el a családja előtt a valóságban sosem létezett cimboráját, a címbéli Ricky Stanickyt.

Akit történetesen a pankrátorból lett színész, John Cena alakít, és a végeredmény pont olyan vicces, mint amikor Cena bumburnyák szuperhőst alakított a Suicide Squad – Az öngyilkos osztagban és a Peacemaker tévésorozatban.

Hiszi is meg nem is a fentieket a kedves PORT.hu-olvasó? Itt a film előzetese, amitől garantált a röhögőgörcs:

A sztori főszereplője tehát három gyerekkori jó barát, Dean, JT és Wes (Zac Efron, Andrew Santino és Jermaine Fowler) akik 20 éven keresztül mindig egy kitalált negyedik cimborájukra, Ricky Stanickyre kentek mindent, ha valami rosszul sült el az életükben. Amikor azonban már komoly párkapcsolataik lesznek, a családjuk gyanút fog, és követelni kezdik, hogy hadd láthassák már végre ezt az annyit emlegetett Stanickyt. A zsivány trió ekkor dönt úgy, hogy felbérelik a lecsúszott színészt és híresség-imitátort, Rock Hard Rodot (John Cena), hogy keltse életre Ricky Stanickyt. Rock Hard Rod azonban úgy beleéli magát a szerepbe, hogy elkezdi túlzásba vinni a rá bízott feladatot, és egyre szimpatikusabbá kezd válni mindenkinek a kitalált alteregó – kivéve a három főkolompost, aki már azt kívánják, bárcsak sosem találták volna ki a képzeletbeli barátjukat, Rickyt.

(via Hollywood Reporter)