Ez lehet a Netflix következő nagy dobása

5 millió megtekintésnél meghal az elrabolt férj. Előzetes!

Augusztus 25-én érkezik a Netflixre a nyolc epizódból álló Clickbait. A sztori szerint a szerető apaként, férjként és testvérként ismert Nick egy nap eltűnik az otthonából, majd később felkerül a netre egy videó. A felvételen a férfi látható összeverve, amint egy táblát tart maga előtt, rajta a felirat: „Nőket erőszakolok. 5 millió megtekintésnél meghalok.” (Az eredetiben az „abuse” szó szerepel, ami a nemi erőszak mellett jelenthet gyalázkodást, sértést, becstelenítést, durva bánásmódot – a szerk.)

A miniszériában Nick testvérét (Zoe Kazan) és feleségét (Betty Gabriel) követhetjük, akik megpróbálják megtalálni a férfit, és közben megismerik egy olyan oldalát, amelyről eddig nem is tudtak. A sorozat azt mutatja be, hogy „a közösségi média korában miként erősítik fel a legveszélyesebb, kontrollálhatatlan impulzusainkat, rávilágítva ezzel az egyre táguló szakadékra a virtuális és valós énünk közt.”

A sorozat írói és kreátorai Tony Ayres (Veszett kígyó) and David Heyman (Volt egyszer egy... Hollywood, Harry Potter, Gravitáció) és Christian White.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu