Ezt streameld a héten a hűvös szobában

Végéhez közeleg a Sárkányok háza 2. évada, jön a Rebel Moon rendezői változata és a Jó ​kislányok kézikönyve gyilkossághoz adaptációja!

Sárkányok háza – 2. évad 7. rész

  • Hol látható? A Maxen, július 29-től.

Sárkányok háza hamarosan véget érő 2. évadában Westeros kontinense véres polgárháború küszöbén áll a Trónok harca eseményei előtt 200 évvel. A Zöld Tanács Aegon királyért, a Fekete Tanács Rhaenyra királynőért harcol, mivel mindkét fél úgy gondolja, hogy ő a Vastrón egyetlen igaz örököse,

a nézőknek pedig mindenütt a világon dönteniük kell, hogy a Targaryen-ház melyik oldalára állnak!

Márpedig a nézőknek úgy fest, nagyon bejön a karddal és tűzokádó gyíkokkal vívott polgárháború, mivel a Sárkányok háza igen előkelő helyen áll a jelenlegi 10 legnépszerűbb tévésorozat ranglistáján (lásd a korábbi cikkünket itt a PORT.hun). A sorozat 2. évadának fináléja az Egyesült Államokban augusztus 4-én vasárnap, Magyarországon augusztus 5-én hétfő reggel lesz elérhető.

Ez most a 10 legnépszerűbb sorozat

Az IMDb-n leadott szavazatok alapján.

Tovább

 

 

Batman: Caped Crusader

  • Hol látható? Az Amazon Prime-on, augusztus 1-től.

Bruce Timm 1990-es évekbeli Batman animációs sorozata a mai napug kultikus népszerűségnek örvend – ehhez nyúlt most meg a kiváló képregényrajzoló-animátor a legújabb szériájában is. Vagyis:

a hangulat szokás szerint a film noirokat idézi, a látvány az art deco stílus és a régi Batman-képregények elegye, Gotham utcáin dobtáras géppisztolyokkal lövik egymást a gengszterek,

az összes kocsi az 1940-es években készült, sehol egy mobiltelefon, és modern számítógépe is csak Bruice Wayne-nek van, az is akkora, mint egy nappali!

 

Jó ​kislányok kézikönyve gyilkossághoz

  • Hol látható? A Netflixen, augusztus 1-től.

Pip Fitz-Amobi (Emma Myers) egy 17 éves krimikért rajongó lány, aki egy tipikus angliai kisvárosban él és a Little Kilton-i gimnáziumba jár. Egy kötelező iskolai projekt keretében ki akarja vizsgálni a népszerű végzős diák, Andie Bell halálának pontos okát, szerinte ugyanis nem a barátja, Sal Singh gyilkolta meg (aki később öngyilkos lett), és az igazi tettes még mindig szabadlábon van. Pip összeáll Sal testvérével, Ravival (Zain Iqbal), hogy kiderítsék az igazságot,

Ezzel kezdetét veszi egy egyetlen társasjáték, ahol az isten háta mögötti kisváros a játéktábla, és az ifjú főhősnőnek fogalma sincs, ki nevet a végén…

A sorozat Holly Jackson azonos című bestseller regénye alapján készült.

 

Instabil – 2. évad

  • Hol látható? A Netflixen, augusztus 1-től.

Új évadot kapott a szórakoztatóipar élvonalába visszakapaszkodó Rob Lowe népszerű sorozata, az Instabil, amelyben egy biotechnológiai zseni a fia segítségével próbál kilábalni a depresszióból, aki minden erejével az van, hogy kitörjön az apja árnyékából, és megmentse a családi vállalkozást.

A sorozat érdekessége és fő vonzereje az apa-fia páros közti kiváló kémia, a főszereplő cégvezező gyerekét ugyanis tényleg Rob Lowe fia, John Owen Lowe alakítja.

 

Rebel Moon 1-2 – rendezői változat

  • Hol látható? A Netflixen, augusztus 2-től.

2023-ban került fel a Netflixre Zack Snyder sci-fi eposza, a Rebel Moon – A tűz gyermeke. Ám mivel a rendező eredetileg egy 172 oldalas forgatókönyvben írta meg a sztorit, amiből egy több mint háromórás filmet lehetett volna csinálni, végül a Netflixszel közösen úgy döntöttek, hogy a történetet két részre vágják. A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő idén tavasszal debütált – kritikusunk szerint csodásan nézett ki, de fájóan buta lett.

Rebel Moon: Csodásan néz ki, de fájóan buta Zack Snyder Star Wars-utánzata

Úgy tűnt, Zack Snyder egy elképesztően látványos és izgalmas filmet hoz össze az év végére a Netflixnek, de ebből csak a látványos igaz, saját Star Wars-univerzumának első darabja ugyanis rém egyszerűre sikerült.

Tovább

Más újságok szerzői is így voltak a dologgal, ezért Zack Snyder

végül a Netflixnél is kibulizta azt, amit anno az HBO-nál: az Igazság Ligájához hasonlóan tessék szépen most is bemutatni a vágatlan verziót, mert csak az tartalmazza a rendező eredeti, látnoki vízióját!

(via Tomsguide.com & Cnet.com)