Jessica Alba mindenkit kinyír a Netflix új akciófilmjében - TRAILER

A Trigger Warningban kő kövön nem marad, miután a szende kocsmárosnőről kiderül, hogy kommandósként szolgált a seregben.

Június 21-én, pénteken debütál a Netflixen Jessica Alba új akciófilmje, a Trigger Warning, amelyben a 43 éves színésznő VHS-ikonokat megszégyenítő akciósztárrá avanzsál. A történet középpontjában ugyanis egy Parker nevű, fiatal nő áll (őt alakítja Jessica Alba), aki az amerikai különleges erők egyik kommandósa, ám az apja váratlan halála után hazatér a szülővárosába, hogy új tulajdonosként vigye tovább a család által üzemeltetett kocsmát. Hamarosan azonban kiderül, hogy a várost már egy erőszakos bűnbanda irányítja, és közben számos sötét titokra is fény derül Parker apjának halálával kapcsolatban...

Természetesen a bűnözők egy ponton már annyira felbosszantják a főhősnőt, hogy átváltozik Rambóvá, és felhozza a pincéből a fegyvereit!

Íme a látványos előzetes:

 

 

A Trigger Warningot Mouly Surya rendezte, Jessica Alba mellett olyan sztárokat láthat majd benne a néző, mint Mark Webber, Jake Weary, Anthony Michael Hall, Kaiwi Lyman, Tone Bell, Gabriel Basso és Hari Dhillon.

(via Hollywood Reporter)