Josh Brolin új sorozatának előzetese titkokat és hátborzongató történetet ígér

Az Outer Range című misztikával kevert westernsorozat hamarosan debütál az Amazon Prime-on.

Április 15-én debütál az Amazon Prime-on az Outer Range című, sajátos westernsorozat, Josh Brolin főszereplésével. A színész egy Royal Abbot nevű wyomingi farmert alakít, akinek különös álmai vannak. Mindeközben a farmra vetődik Autumn (Imogen Poots), a titokzatos csavargó, hogy kiderítse, milyen különleges spirituális kapcsolat fűzi az Abbot-birtokhoz. Egyszer csak egy különös víznyelő keletkezik Abbotték földjén, és attól fogva egy titokzatos, mindenütt felbukkanó  szimbólum kísérti a családot, akik most arra kényszerülnek, hogy hitüket e természetfeletti tapasztalatok közepette próbára tegyék.

A sorozat előzetese meglehetősen hátborzongató történetet ígér:

A csavaros westernsorozatot Brian Watkins írta, és producerként a főszereplő Brolin mellett Watkins, továbbá Brad Pitt Plan B Entertainmentje áll az alkotás mögött – a sorozat része a Prime Video és a Plan B között létrejött, hosszú távú megállapodásnak. A cég legutóbb Barry Jenkins Colson Whitehead magyarul is megjelent regénye alapján készült A föld alatti vasút című, a kritikusok által is nagyra becsült sorozatát készítette a streamingszolgáltató számára.

Brolin, aki közel 20 év után tért vissza a kis képernyőhöz, úgy véli, az Outer Range karrierjének egy nagyon fontos állomása.

Ez egy olyan műfaj, amelyet megértek, ami lenyűgöz és amihez személyes kötődésem is van – mondta Brolin a Vanity Fairnek. Amikor egy nagyon komoly műfajt látok némi abszurd árnyalattal keverve, nagyon izgatott leszek. (...) Ez a legnehezebb dolog, amit valaha csináltam, mert a felelősség hatalmas, és azt hiszed, hogy irányíthatsz, pedig nem. Ha szereted az ilyesmit, ez a mennyország. És számomra az volt.

– mondta a Vanity Fair-nek.

Az Outer Range-ben Brolin mellett többek közt Lili Taylor, Tamara Podemski, Tom Pelphrey, Lewis Pullman, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie és Will Patton játszik, és április 15-én már az első két részt nézhetjük az Amazon Prime felületén, a többi epizód hetente érkezik majd.

(Forrás: IndieWire)