Spinoff készül Az ifjú Sheldon című spinoffhoz

A CBS hét évad óta futó sitcomja annak idején az Agymenők spinoffjaként indult.

Az amerikai csatornán február 15-én debütál Az ifjú Sheldon hetedik, befejező évada – de a rajongóknak nincs okuk a kesergésre, mivel ezzel párhuzamosan az alkotók bejelentették, hogy a 2024/25-ös szezonban a széria egy spinoff képében kap folytatást, amelyben Sheldon bátyja, Georgie, szerelme, Mandy és közös gyermekük mindennapjait követik.

Az ifjú Sheldon, jobb szélen Georgie. Forrás: HBO Max


A hírek szerint a 13 részből álló évaddal az Agymenők könnyedebb hangvételéhez kívánnak visszatérni (mint arról Az ifjú Sheldon első évadáról szóló kritikánkban mi is írtunk, az eredeti spinoff időnként komolyabb húrokat is pengetett, és súlyosabb témákat is felvetett). Ezzel összefüggésben visszatérnek az élő közönség előtt való felvételekhez is, azaz a Georgie és Mandy kalandjairól szóló epizódokat a nézők nevetése fogja majd kísérni.

Ahogy azt bizonyára minden rajongó pontosan tudja, miután az ötödik évadban a 17 éves Georgie kimaradt az iskolából, és a nagyanyja „mosodájában” (illegális szerencsejáték-barlangjában) kezdett el dolgozni, megismerkedett egy huszonéves nővel, akinek azt hazudta, hogy már ő is 21 éves. A hatodik évadban pedig megszületett a pár gyermeke, és az évad végén a lánykérésre is sor került.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iain Armitage (@iain) által megosztott bejegyzés


Miután a spinoffban minden bizonnyal feltűnik majd Georgie testvéreként Sheldon is, felmerül a kérdés, hogy ki fogja megformálni: az ifjú Sheldont alakító Iain Armitage vagy az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons. Habár mindezt hivatalosan még nem erősítették meg, egyesek úgy tudják, Armitage fogja továbbvinni a figurát. Ami egyébként logikus választás, hiszen időben Az ifjú Sheldonhoz áll közelebb az újabb spinoff, másrészt a róla készült legújabb képeket elnézve a színész már határozottan felnőtt formát mutat.


(via ScreenRant)

 

Az ifjú Sheldon első évadáról írt kritikánk

A világ legszomorúbb vígjátéksorozata – Kritika Az ifjú Sheldon című sorozatról

A nálunk is rendkívül közkedvelt sitcom, az Agymenők spin-offjaként készült, annak egyik legnépszerűbb karakterének gyerekkorát bemutató Az ifjú Sheldon ugyanolyan addiktív, mint a kockákról és hozzátartozóikról szóló vígjátékszéria, csak kevesebbszer lehet nevetni rajta. A jó hír viszont, hogy ez egyáltalán nem baj.

Tovább