A legvadabb párkereső show, ami tényleg totál beteg

Milfek próbálják elcsábítani egymás gyerekeit a Milf Manor című realityben. De ha úgy tetszik, akkor fiatal fiúk próbálják megdönteni egymás anyját.

Sok bizarr dolgot csinált már a TLC, de ez most tényleg egy új szint. Randizós műsorból van már egy csomó fajta, így nehéz újat, egyedit kitalálni. Hát a csatorna megoldotta. Nem is az az érdekes, hogy MILF nők (tessék szépen kiszótározni) akarnak náluk jóval fiatalabb fiúkkal kapcsolatba lépni. És az sem sokkoló, hogy fiatal fiúk tapasztaltabb, gyerekes anyákkal akarnak összejönni. Ha csak erről lenne szó, akkor megint csak egy újabb, sima párkereső realityről beszélnénk. A TLC viszont minden idők legnagyobb fordulatát tette le az asztalra.

Itt anyák és fiaik szerepelnek. 

Tehát nem elég, hogy pusztán egymással kell versengeniük a nőknek és a srácoknak, de ott van az is, hogy közben a saját fiuk, anyjuk szemébe kell nézni minden nap, amikor mennek a randi kihívások és a szexuális fantáziákra kiélezett feladatok. Innentől kezdve nem holmi párkereső reality az, amit nézünk, hanem egy, sőt, több szálon futó családi dráma. 

Az egyik jelenetben a bárnál hárman iszogatnak: egy MILF, a fia és persze a MILF új pasija. A beszélgetés egy pontján az anyuka megunja, hogy a fia az új fiúját szidja, hogy nem túl megbízható, blablabla, ezért csak annyit bök felé, hogy mostantól ezt a csávót hívhatod apának is. Ez az a pont, ahol kábé valósággá válik az, ami az Amerikai pitében volt Stifler, Stifler mamája és Finch között. 

Ennél jobb alapfelállást per pillanat nem nagyon tudok elképzelni. Mert ugyan az Exek az Édenben sem rossz, de ez a rokoni kötődés sokkal erősebb a TLC esetében. Az érzelem pedig kell ide, hogy anyák és fiaik megbeszéljék a dolgaikat, hogy a nők kikaparják egymás szemét, amiért megrontják a drága kicsi fiukat, illetve a csávók lerúgják egymás heréit, ha rámozdulnak az anyjukra. Miközben persze ők is ugyanezt teszik, tehát az álszenteskedés is jó faktor még ebben a mixben.

És akkor nem is esett szó arról, hogy a bros before hoes vagy az anya csak egy van szemlélet az erősebb, de mindenki megnézheti magának kedd este 9-kor a TLC-n, akkor megy a Szingli anyák paradicsoma.