Agymenők: könnyes búcsú

Már csak tíz rész van hátra – és vége! Kedvenc sitcomunk szereplőgárdája egy talkshow-ban mesélt a végjátékról.

A napokban az Agymenők mind a hét főszereplője (Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch és Mayim Bialik) az Ellen show, azaz Ellen DeGeneres házigazda vendége volt, ahol elmesélték, hogy mindannyian megszenvedik a sorozat utolsó, tizenkettedik évadának forgatását.

Az utolsó szezon epizódjainak sugárzása tavaly szeptemberben indult, és az évad nagyjából a felén van túl (a 24-ből a 14. rész január 31-én került adásba), szóval több színésznek már tényleg csak pár forgatási napja van hátra.

„Rendkívül érzelmessé váltunk”

– vallotta be a Pennyt megformáló Cuoco, aki arról is beszámolt, hogy épp egy jelenetet próbáltak Galeckivel, amikor hirtelen elsírta magát, ami az egész csapat számára katartikus élmény volt.

„Az egész stáb, az összes kameraman és mindenki más is odagyűlt, hogy »annyira jó, hogy sírtál, mert már mi sem győztük visszatartani«.

Aztán egy csoportos ölelés következett, és mindannyian együtt bőgtünk vagy tíz percig”

– mondta a színésznő.

A fenti videóban ennél vidámabb/viccesebb témák is szóba kerülnek: például, hogy sok gyerek az ő hatásukra akar tudós lenni (az Agymenők bogaras elméleti fizikusokról és egyéb tudósokról szól – a szerk.), vagy hogy sok olyan rajongójuk van, aki a börtönből követi őket, és van, hogy levelet is kapnak tőlük.


(via Independent)