Beindult a taktikázás a Nyerő Párosban

Megyeri Csilláék veszekedésétől volt hangos a villa.

Még csak második napja tart a Nyerő Páros hatodik évada, de vitákban, intrikákban és meglepő fordulatokban nincs hiány. Détér Enikőék már rögtön a nyitónapon feladták a versenyt, a folytatásban pedig előkerültek a kényes témák. (Kritikánk az első napról itt olvasható.)

Törőcsik Dani tetoválóművész párja, Bea reggel kicsit később csatlakozott be a villalétbe, a többi lány viszont nem köszöntötte őt. Dani úgy látja, szerelmének érdemes lenne visszavenni a magabiztosságából és alázatosan hozzáállni a játékhoz. Bea szerint riválist látnak benne a külseje miatt, arra utalva ezzel, hogy a szépsége miatt kerülik a többiek.

Az X-Faktor felfedezettjéről, Zdroba Patrikról pedig az derült ki, hogy megfelelési kényszerrel küzd, mert szeretné, ha látszódna, hogy Bettivel nagyon szeretik egymást. Tóth Szabi szerint viszont egymásnak kellene bizonyítaniuk, mert megfelelési kényszerükkel rányomják a bélyeget a játékukra is.

Megyeri Csilla influenszerről és szerelméről, Molnár Zsolt vállalkozóról ismét kiderült néhány érdekesség, például, hogy a férfi imád női ruhákba bújni, de azt is megtudhattuk, hogy Zsolti egyszer féltékenységében összetörte Csilla telefonját, és mindketten vágynak a családalapításra.

Madár Veronikáékról is meglepő dolog derült ki: senkit nem engednek be az otthonukba, még a barátaikat sem, de a színésznő elárulta azt is, hogy mitől fél a leginkább és melyik testrészét szereti a legjobban.

A nemcsak a magánéletben, de a Sugarloaf együttesben is egy párt alkotó Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsolatába is jobban beleláthattunk, miután Enikő elárulta, hogy néha úgy érzi, mintha a saját apjával élne együtt. Szabi mindenkit becézgetni szokott, ezért Enikő utálja, amikor – akárcsak a többi ismerősét – őt is „Csillagomnak” szólítja, de van, ami még ennél is jobban idegesíti az énekesnőt a párjában.

Zdroba Patrik még erre is rá tudott licitálni, ő ugyanis azzal idegesíti a párját, Bettit, hogy intim együttlét közben is felveszi a telefont, de kiderült az is, hogy mi a kapcsolatuk legnagyobb összetartó ereje, és milyen arcszőrzetet látna szívesen szerelmén a lány.

Hódiék is képesek egymás idegeire menni. Míg Bence az orrtúrással tudja felidegesíteni Pamelát, az influenszer anyuka furcsa szóhasználatával szokta kiakasztani a párját.

A keddi játék során kiderült, hogy mire a legbüszkébb eddigi élete során Törőcsik Dani párja, és hogy jobban vágyik egy házra, mint gyerekekre. Dani és Bea válaszai azonban alig egyeztek, a nő ráadásul cikinek találja, hogy párja és Kulcsár Edina jártak.

Egy rém rendes család és Tucatjával olcsóbb: kiderült, hogy ezek a címek jellemzik Lofti Begi és Réka kapcsolatát a legjobban, de napvilágra került néhány kellemetlen történet is a DJ-ről, akinek furcsa közös szokásai vannak feleségével, nem akárhogyan szólítják például a gyerekeiket.

A második nap a „drámai események” is fokozódtak. Csilla és Zsolt tízből csak öt kérdésre adtak azonos választ, mire kitört köztük a balhé. Az olaszos pár a villába visszatérve ugrott egymásnak, Csilla pedig kijelentette, hogy „Egy kalap szarok vagyunk!”

Lofti Begi és Réka is sírva tért vissza a játékról: hiába a 13 év közösen eltöltött év, a DJ és felesége csupán négy kérdésre adtak azonos választ, ami aggódással töltötte el Rékát. De Zdroba Patrik kedvese is a könnyeivel küszködve lépte át a villa kapuit csalódottsága miatt.

Törőcsik Dani legnagyobb problémája eközben az, hogy nem találja a közös hangot Hódi Pamela párjával. A tetoválóművész úgy érzi, hogy valamiért mufurc vele Bea, aki szerint csak arról van szó, hogy Bence egy egészséges férfi riválist lát Dani személyében. Hódi Pamela és Megyeri Csilla párja végül a buli után beszélték át az erőviszonyokat, és egy pohár ital mellett megalapozták a szövetségüket.

A szerdai adás előzetese alapján végleg elszabadulnak az érzelmek, a sztárpárok őszinte vallomást fognak tenni a kapcsolataikról. Lotfi Begi tiszta lapot kér Rékától, Hódi Pamela párja pedig odaszúr egyet Muri Enikőéknek.

További részletek szerdán 21 órától az RTL Klubon.