Családi filmek szombatra

Ha a hétvégére marad a második tél, akkor irány a tévé elé, egy jó forró kakaóval, lesz mit nézni!

Paramount Network - április 20., 8.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol,Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

 

Film+ - április 20., 9.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Paramount Network - április 20., 12.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki félre, megérkeztek az igazi partyállatok _ a Barnyard-i animált állatok csapata! A mulatsággal teli kaland főhőse Otis, a gondtalan tehén, aki napjait énekléssel és tánccal tölti, és azzal, hogy emberekkel szórakozzon, ezzel azonban nagy aggodalmat kelt apjában, Benben. Vad, kiszámíthatatlan és roppantul szórakoztató, egy hordányi animált kópé, akik nem hagyják, hogy hangos nevetésed egy pillanatra is alábbhagyjon!

 

Minimax - április 20., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

George most is hozza a formáját, ismét okoz egy "kis" zűrt. Véletlenül helyet cserél a király család majmával, Philippe-vel és innentől kezdve mindkettőjük élete fenekestül felfordul.

 

Viasat3 - április 20., 14.05h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra (Dakota Blue Richards), az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger (Ben Walker) is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

 

m2 / Petőfi TV - április 20., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett . Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt, és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappilére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat….

 

Paramount Network - április 20., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlenség miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt találkozik Ritával, egy merész csatornatisztítóval. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel, de a legveszélyesebb mindközül az aljas Toad és az ő szolgái, Spike és Whitey. Vajon sikerül Roddynak kijutni a csatornából és megmenti Patkopoliszt?

 

Film+ - április 20., 15.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Polar Expresszre minden gyerek szeretne jegyet kapni, hogy karácsony este elutazhasson az Északi-sarkra, a Mikulás otthonába. Mindenki, aki felszáll, varázslatos önfelfedező útra indul, amely megmutatja, hogy a karácsony öröme sosem múlik el azok számára, akik őrzik a hitüket. A Főhős nem hisz a Mikulásban, ám új barátai segítségével fantasztikus kalandot él át.

 

Mozi+ - április 20., 17.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shrek-nek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy napon fenekestül felbolygatta egy különös esemény: mesebeli lények lepték el a mocsarat _ és lepték meg gyanútlan hősünket. A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból. Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és így király lehessen. A nagy kalandban társa is akad az ogrének: a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrek-ért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját. Hamarosan azonban kiderül, hogy a sárkánynál sokkal nagyobb problémát jelent Fiona különös titka... A DreamWorks rajzfilmje ellenállhatatlanul megkapó figuráival, fergeteges humorával, leleményes fordulataival, lenyűgöző látványvilágával, friss lendületességével és izgalmával egy igazi családi mozi!

 

TV2 Kids - április 20., 17.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grimm testvérek klasszikus meséjén alapul ez a kalandos történet, melynek főhőse Hans, a molnárfiú, aki születésekor azt a jóslatot kapja, hogy egy nap a király lányát veszi el feleségül. A kapzsi király természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a menyegző ne jöhessen létre, és lányát inkább Willibaldhoz, a kissé együgyű herceghez adhassa. De Hans kitartó, ezért a király egy lehetetlennek tűnő feladat elé állítja őt: azt mondja a fiúnak, hogy csak akkor nyerheti el a lánya kezét, ha elhozza neki az Ördög három aranyhajszálát. Hans fel is kerekedik, hogy az alvilág urának eszén túljárva teljesítse küldetését?

 

m2 / Petőfi TV - április 20., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nele Moost és Annet Rudolph könyvei alapján készült a rosszcsont hollócska kalandjai. A rosszcsont hollócska véletlenül feléli és elpusztítja az összes élelmet, amelyre az állatoknak szüksége van a hosszú tél túléléséhez. Pénzdíjat nyerhet az az állat, aki megoldja az élelem feltöltését és tárolását. Az erdő lakói versenyeznek egymással, ki tud többet felhalmozni és segíteni. Borz néni és az erdő lakói télire gyűjtögetnek. Hollócska természetesen ez alól is szeretné kivonni magát és inkább autóversenyt játszik az erdőben. Borz néni egy hétre eltiltja a vezetéstől és elküldi az erdőbe diót szedni. Miután a barátok segítségével teleszedik a kosarat, Hollócska az éléskamrában csinál galibát: nassolni szeretne, de elmozdítja a létrát, a kamra összedől, a télire gyűjtött tartalék legurul a folyóba és mindent elvisz a víz. Időközben az erdőben autóversenyt hirdetnek ki, amire a híres bajnok és fia, Emilio és Rinaldo de los Rayos is megérkezik. A fődíj 100 arany, amit Hollócska is szeretne megnyerni, hogy legyen miből élelmet venni télire, ha már miatta minden odaveszett…