Családi filmek szombatra

No, gyerekek, itt a hosszú hétvége! Többet lehet futkározni, biciklizni, de sajnos takarítani is. Mindenesetre, ha valmiben elfáradtatok, nyugodtan pihenjétek ki a tévé előtt, lesz kivel!

Igor

Paramount Network - május 18., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az őrült tudós zseni púpos segédje, Igor minden vágya, hogy egy nap ő maga is őrült tudós legyen, és díjat nyerjen a tudományos találkozón.

 

Jégkorszak 2. – Az olvadás

Mozi+ - május 18., 8.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve a valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropsz-ról és Eddie-ről...

 

Asterix – Az istenek otthona

Paramount Network - május 18., 12.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.

 

Tini Titánok: A film

Film+ - május 18., 12.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minden szuperhős saját játékfilmet kapott, sőt már a barátaik, a távoli rokonaik, és azok rokonai és barátai is kaptak szuperhős filmet. Csak a Tini Titánok nem! Márpedig az Igazság Ligája szerint amíg nincs filmed, nem vagy szuperhős. Ja, és amíg nincs gonosz ellenfeled, senki sem vesz komolyan. A csalódott Robin elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, és keresnek maguknak egy saját gonoszt. Bár a gonosz Slade ideális lenne világuralmi terveivel, a fickó nemet mond a felkérésre, mert azt hiszi, hogy a Tinik csak viccelnek.

 

A kis herceg

Minimax - május 18., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.

 

Asterix: A varázsital titka

Paramount Network - május 18., 14.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

 

Hétszerszép

m2 / Petőfi TV - május 18., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hétszerszép, a gyönyörű lány egy kis hercegségben él szüleivel. Nemcsak szép, de okos is, sokat olvas és ismeri a gyógynövények hatását. Egy nap megismerkedik a trónörökös herceggel, aki szintén szeret olvasni, egy igazi könyvmoly. A herceg még nem is látta Hétszerszép arcát, de máris beleszeretett a tudnivágyó lányba. Szüleik nem nézik jószemmel a folytonos olvasást, Artúr herceg édesapja pedig tiltja fia és a szegény lány házasságát. Valódi csoda kellene ahhoz, hogy Hétszerszépből és Artúrból egy pár legyen. De a mesékben vannak még csodák!

 

Alvin és a mókusok 2.

Film+ - május 18., 14.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman kénytelenek beiratkozni a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy három csinos mókuslányból álló rockbanda...

 

Nagyon vadon 3.

Film+ - május 18., 16.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Boog, Elliot és a többiek visszatérnek egy újabb kalandra, ami még az eddigieken is túltesz, az ösvény ezúttal egy cirkuszba vezet. Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Állati nagy bajba akkor kerül, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni Oroszországba!

 

Merülj, Olly merülj - Olly és a kalózok kincse

TV2 Kids - május 18., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olly, a kis tengeralattjáró és barátai bátor kalandra vállalkoznak: megkísérlik felkutatni a rég elveszettnek hitt kincset, amit a legendás szivárványkalózok hagytak maguk mögött. Azonban küldetésük nem olyan veszélytelen, mint amilyennek elsőre tűnik. Ugyanis a kincset mindenáron megszerezni akaró Cápa és cinkosai, hőseink jóindulatát kihasználva igyekeznek elérni céljukat. És ha mindez még nem lenne elég, Olly és barátai útját angolnák hada, és kalóz fókák is keresztezik, ezért hőseinknek össze kell fogniuk, hogy minden eléjük gördített akadályt legyőzzenek, s megakadályozzák, hogy a kincs rossz kezekbe kerüljön.

 

Hurvinyek és a mágikus múzeum

m2 / Petőfi TV - május 18., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hurvinyek egy okos, de kicsit izgága fiú, akinek egyetlen célja van, hogy befejezze számítógépes játékának utolsó szintjét és felkerüljön a dicsőségfalra, hogy szórakozott apja végre büszke lehessen rá. A játék befejezése azonban csak a kezdete egy igazi kalandnak, amely Hurvinyeket, kutyáját Zseriket és barátját Manyicskát a város régi bábmúzeumának elfeledett birodalmába viszi.

 

Merülj, Olly merülj - A polip mentőakció

TV2 Kids - május 18., 18.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie, az álmodozó polip igyekszik mindent megadni családjának, azonban az adósságok, és a betarthatatlan ígéretek kezdik utolérni őt. Egy nap azonban úgy tűnik, hogy végre rámosolyog a szerencse a fociőrült polipra, akire egy tehetségkutatón felfigyel a dörzsölt menedzser szerepében tetszelgő cápa. A minden hájjal megkent uszonyos azonnal felkarolja Charlie-t, aki csakhamar rájön, hogy a siker és a csillogás nem minden. Azonban mire ez megtörténik, már késő, ugyanis a dörzsölt cápa elől nincs menekvés. A bajba került Charlie ezért csakis a családjára és barátaira, Olly-ra, Beth-re, és a csikóhalakra számíthat, hogy visszanyerje szabadságát.