Családi filmek vasárnapra

És eljött az igazi gyereknap! Ma azt csinálhattok, amit akartok, például tévézhettek a kanapén, nutellás palacsintával!

Barbie: Csillagok között

Minimax - május 26., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie most egy kozmikus hercegnő, aki egy távoli galaxisban száll légdeszkáján. Pupcorn természetesen ott van vele, mint a segítője. A ragyogó csillagok azonban egy napon elhalványulnak és a táncuk is lelassul az égben. Mi történt? Barbie egy új bolygó felé készül, hogy a csillagmentő küldetéshez csatlakozhasson. Tehetséges barátnőivel összefogva a galaxis megmentésére indulnak. Barbie a sikeres küldetés végén még akár az univerzum vezére is lehet. Persze ehhez szüksége lesz barátai segítségére.

 

Az Őrzők legendája

Film+ - május 26., 10.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soren, a bagoly az apja meséin nőtt fel, amelyek a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egy nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket, hogy segítségükkel legyőzhessék az ellenséget.

 

Mr. Peabody és Sherman kalandjai

RTL HÁROM - május 26., 10.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

Bajkeverő majom: Vadnyugati vakáció

Minimax - május 26., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George és Ted Ginny unokatestvérük farmjára utaznak egy pihentető szabadtéri hétvégére, de a tervek megváltoznak, mikor a farm állatai kiszöknek a vadonba. A farmsegéd segítségével, akinek dédelgetett álma, hogy cowboy legyen, elindulnak megkeresni a szökött állatokat. Kint éjszakáznak, horgásznak vacsorára, és belebotlanak egy szellemvárosba is. Lendületes új főcímdalával, és új dalaival, ez a történet azt bizonyítja, hogy bármi lehetséges, ha hiszel magadban.

 

Jégkorszak: A nagy bumm

Moziverzum - május 26., 13.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be _ pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

 

A kékfényű lámpás - A Grimm testvérek meséje alapján

m2 / Petőfi TV - május 26., 13.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kiszolgált, sebesült katona, aki még a neki járó zsoldot sem kapta meg kapzsi királyától egy boszorkány házába tér be az erdőben. A csúf, öreg banya szép fiatalasszony képében jelenik meg, és arra akarja rávenni a katonát, hogy segítségével visszaszerezze bűvös, kék fényű lámpását. A katona rájön a tűzszerszám titkára, és elhatározza, hogy bosszút áll a királyon. Tervébe kis hiba csúszik, beleszeret a szépséges királykisasszonyba, aki viszonozza a szerelmét. A boldogságig azonban még hosszú út és sok kaland vezet…

 

Zambézia

TV2 Kids - május 26., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom apja, Sudár akarata ellenére elhagyja távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, amelynek tagjait Csőrnagy képezi ki Zambézia egének védelmére. Sudár fia után ered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijjunak és lelki társának, Pihének össze kell szednie minden repülési tudását és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

 

Nanny McPhee – A varázsdada

Moziverzum - május 26., 15.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen egy boszorkány. Nanny McPhee egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint azt tették az előző tizenhét dada esetében, a varázserejével szemben tehetetlenek. Majd minden kezd megváltozni, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogy Nanny McPhee szeretné...

 

A királynő kutyája

Moziverzum - május 26., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

 

Undipofik

TV2 Kids - május 26., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

 

Álomépítők

TV2 Kids - május 26., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édasapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmaink, szorgos kis álommunkások segítségével. Mikor rájön, hogyan tudja befolyásolni az embereket az álomépítők segítségével, igyekszik Jenny álmaiba is beférkőzni, hogy végre igazi család lehessen belőlük.

 

Addams Family 2.

Moziverzum - május 26., 19.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.