Családi filmek vasárnapra

Ha nincs jobb dolgod, vagy már túl vagy a tanuláson, esetleg a jótékony futkosáson, lazulj el a tévé előtt!

Minimax - december 3., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és nővérei, Skipper, Stacie és Chelsea azt tervezték, hogy New York-ba mennek, és rengeteg mesés ötletük támadt, hogyan töltenék el ott a karácsonyi időszakot. Mindannyian azt tervezik, hogy megvalósítják a terveiket, de egyedül. Amikor indulnának, egy hatalmas hóvihar megakadályozza őket abban, hogy New York-ba menjenek! De hamarosan rádöbbennek, hogy mi is az igazi jelentése egy tökéletes karácsonynak:minél több időt tölteni a családdal.

 

Minimax - december 3., 9.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető "családjában" cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai _ Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt _ a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az ő lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni a hatalmat a királyságban és Rosellának minden ügyességére és barátai minden segítségére szüksége lesz, hogy időben leleplezze az ármánykodást.

 

Paramount Network - december 3., 12.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc karakterei visszatértek eddigi legviccesebb kalandjukban! Alex, Marty, Melman és Gloria átszelik Európát ebben a vadul szórakoztató és meglepő komédiában, ami a kritikusok szerint "bájos és nagyon vicces!" (Bill Zwecker, Chicago Sun-Times). A hírességes Julian király és az irányítást átvevő pingvinek révén az egész csapat csatlakozik a cirkuszhoz, hogy elkerülje Dubois százados állategészségügyi ellenőrzését.

 

Minimax - december 3., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán.

 

Moziverzum - december 3., 13.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró, olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, nem múlik. A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot.

 

m2 / Petőfi TV - december 3., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szófogadatlan kisgyerek, aki megszökött szegény szüleitől. Évtizedekkel később visszatért, és elmesélte, hogy kiváló mestere lett szakmájának, ami nem más, mint a tolvajlás. Keresztapja, a gróf ekkor próbára akarja tenni, és három feladatot ad számára. A mestertolvaj nekilát, hogy teljesítse a próbát. A klasszikus mese filmváltozata.

 

Moziverzum - december 3., 15.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt _ aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra _ két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

 

Moziverzum - december 3., 16.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is. Egy év telt el azóta, hogy Gombos Jim és legjobb barátja, Lukács visszatértek veszélyes kalandjukból. Nem sokáig ülhetnek azonban a babérjaikon, ugyanis sötét felhők gyülekeznek: a "Rettegett 13" néven ismert kalózbanda megtudta, hogy Vicsornét a két masiniszta, és ezért bosszút esküsznek.

 

m2 / Petőfi TV - december 3., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A történet főszereplői Kerek Erdő állatai. Az Erdő nyomozó főfelügyelője Eleméri Ede tizedes és kollégája, Góliát, a titkosrendőr már régóta próbálkoznak Zero, a veszedelmes bűnöző macska elfogásával. Hihetetlen kalandok végén az akció sikerül is, kézre kerül a rettegett gonosztevő. Ede nyugdíjba vonul, barátai pedig előléptetik: az Erdő Kapitánya címmel ajándékozzák meg.

 

TV2 Kids - december 3., 18.25h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A két rosszcsont hóteremtmény nem tud uralkodni kíváncsi természetükön és apjuk többszöri figyelmezetése ellenére is messzire elcsatangolnak a rejtekhelyüktől. Óriási bajba sodorják magukat, ugyanis egy kutató rájuk bukkan és minden áron meg akarja kaparintani magának a különös lényeket. Menekülés közben hirtelen a városban találják magukat egy kedves családnál, ahol új barátokra tesznek szert és egy igazi karácsony részeseivé válnak. A kalanddal azonban apjukat is veszélybe sodorják, aki a megmentésükre indul. A hosszú út során a két testvér összefog, hogy rendbe hozzák a dolgokat és eközben megtanulják mennyire fontos a család és az összetartás.

 

Moziverzum - december 3., 19.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a kalandvágyó papagáj egy tenyérnyi szigeten él vidám barátaival. Az aprócska madár minden alkalmat megragad arra, hogy bizonyítsa társainak, létezik egy másik világ is a szigetükön túl, amit egy napon ő is be fog járni. Egyszer azonban szörnyű vihar tombol a térségben, ami egy hajóroncsot sodor a partra, benne Robinson Crusoe-val, és annak hű barátjával, Aynsley-vel. A szigetlakók eleinte félelemmel fordulnak a jövevényekhez, azonban hamar befogadják őket. Ezt követően Crusoe igyekszik igyekszik létrehozni egy menedéket az újdonsült barátai segítségével abban a reményben, hogy egy nap majd eljönnek érte. Hőseink dolgát azonban nem csupán a nomád körülmények, hanem egy ádáz macskapáros is rendre igyekszik megnehezíteni.