Érzéki tapizással folytatódott a Nagy Ő

A Nagy Ő csütörtöki adásában választ kaphattunk arra a kínzó kérdésre, hogy vajon Tóth Dávid világbajnok kajakozó kit küld haza.

Stohl András ugyanis az előző részben úgy döntött, beküld még két lányt, és ilyenkor az a protokoll, hogy valakiket ki kell rúgni, hogy konstans maradjon a létszám.

Dávid persze dönthetett volna úgyis, hogy nem cseréli le az új húsokra a régieket, de megtette. Az egyik áldozat Dorka lett, aki emiatt annyira megsértődött, hogy elköszönni sem volt hajlandó. Utána meg is indokolta a kameráknak:

Maximálisan elfogadom Dávidnak a döntését, annál viszont sokkal büszkébb nőnek tartom magamat, hogy ha azt mondják, hogy oda nem kellek, akkor ott búcsúzkodjak. Inkább szó nélkül eljövök.

A létszám marad tehát 8 fő, de a lányok nehezen emésztették meg Dávid döntését, a sebtében összehívott szembesítő beszélgetésen egymás után sorolták a sérelmeiket, utoljára a Napkelte Kereszttűz cím rovatában volt ilyen feszült a hangulat!

Megtudtuk többek közt, hogy Cintia és Laura érkezése kivétel nélkül mindenkit megviselt, mire Dávid azzal próbálta mentegetni magát, hogy ő erről az akcióról nem tudott. Úgy hárította át a felelősséget a műsorvezetőre, hogy közben azt mondta, hogy:

Nem akarom a Bucit okolni, de ő állított be egy ilyen helyzetbe…”

Stohl András is érezte, hogy enyhíteni kéne valahogy a lincshangulatot, ezért behívta Mártát, a profi életvezetési tanácsadót, aki előbb különféle bölcsességekkel örvendeztette meg őket, majd játékra invitálta a társaságot.

A lányok feladata az volt, hogy a bekötött szemű Nagy Ő-t taperolják le. Márta ezt mondjuk szebben fogalmazta meg: „érzelmi státuszt” kell átadniuk a testi érintésen keresztül, Dávid pedig után eldönti, hogy az érintés a vonzalom, szeretet, manipuláció skálán hol helyezkedik el.

Láthattunk egészen érdekes megoldásokat is, az újonnan érkezett Laura például egy sima hát- és nyakmasszázzssal próbálkozott, Annabella viszont betolta az all int, és egy függőleges pettinggel nyitott, majd egy érzéki öleléssel zárt. Ezt látva Fanni eléggé elsápadt, és ő egy még intenzívebb öleléssel próbálkozott.

Dávidnak végül meg kellett neveznie azt a két tapizót, aki a legnagyobb hatást tette rá. A 6-os és 4-es lányokat, vagyis Annabellát és Fannit választotta, akik tehettek még egy próbát, és végül Annabella győzött. Jutalma egy randi lett, először quadoztak egy egészségeset, majd szőlőt és epret majszolva beültek egy pezsgőfürdőbe, ahol a lány kezdeményezésére el is csattant az első csók. Aztán a második, a harmadik és a negyedik is. Hazaérve megállapodtak abban, hogy erről a többieknek nem beszélnek, de a következő rész előzeteséből kiderült, hogy a lányok nem fogadják el a nemet, és hogy hiába a kémia Annabellával, Dávid úgy érzi, Laura berobbant a szívébe!

DRÁMA!

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.