Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Otthon ülős szombatra szeretettel ajánljuk.

Éjszaka a múzeumban - Moziverzum, március 25. szombat, 8.40h

Miután megint felsül az új zseniális ötletével Larry, a nagy álmodozó, kénytelen éppen karácsony előtt munkát keresni. A Természetrajzi Múzeumba szegődik éjjeliőrnek. Már az első éjszaka azonban elképesztő élményben van része: rémülten látja, hogy a múzeumban elszabadul a pokol, amikor az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek. Ráadásul a zűrzavaros éjszakát csak az egykori elnök, Theodore Roosevelt segítségével sikerül túlélnie. Ám a lehetőség, hogy kirúgják az állásából, és csalódást okoz a kisfiának, megsokszorozza erejét. Larry ugyanis harcot indít a múzeum megmentéséért...

 

Vámpírakadémia - AMC, március 25. szombat, 10.20h

Rose, egy zabolátlan dampyr (félig ember, félig vámpír testőr), akit mora barátnőjével, Lissával együtt szökés közben kapnak el és visznek vissza az eldugott St. Vladimir Akadémiára. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Lissa egy mora (halandó vámpír) nemesi család sarja, egy hercegnő, ami miatt folyamatos életveszélyben van. Mindketten az átlagos vámpírdiákok életét próbálják élni, de Lissa különleges mágikus képességei és a mindkettőjüket megkísértő tiltott szerelem nem javít a helyzeten. Az iskola valószínűleg a legrosszabb búvóhely számukra, ezért Rose keményen edz, hogy hivatalosan is Lissa testőre lehessen. Addig is kénytelenek szembenézni a belső és külső támadásokkal, amit a kegyetlen strigák (hallhatatlan vámpírok) jelentenek, akiknek mindent megér, hogy levadásszák a mora trónörököst, Lissát.

 

Hajrá csajok! - Film Mánia, március 25. szombat, 10.55h

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) "kölcsönözte" a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire. Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést. Azonban csak az egyik csapat nyerheti meg az országos bajnoki címet. Kezdődik, hát, a nagy csata, amelyben majd győz a jobbik.

 

Mese a 12 találatról - Duna World, március 25. szombat, 11.15h

A szerencsében reménykedett mindenki már az ötvenes években is. A vágyak netovábbja, a mesés 12 találat a totón. Van aki a véletlenben reménykedik, míg mások páratlan "szakértelmükkel" szeretnék megnyerni ezt a vagyont. Ezzel megoldódna minden probléma: meg lehet csináltatni a beázott szobát, a szerelmes pár lakást vehet végre, a pincér munkahelyet válthat, és a sógornő is otthagyhatná a kedves rokonokat, ahol a lakásért cserébe ingyen cselédnek tekintik. Szóval ez a tizenkét találat minden problémára megoldást jelenthet, és akár hiszik, akár nem, hőseinknek megvan! De valahogy nem az igazi…

 

Butaságom története - Magyar Mozi Tv, március 25. szombat, 11.25h

Mérey László és Kabók Kati, a rokonszenves színészházaspár ismert alakja a pesti életnek. A színpadon mindig a férj játssza a fontos szerepeket és sohasem mulasztja el Katival éreztetni, hogy ő viseli a kalapot, ő, az okos, megnyerő férfi, ő, a nagy színész. Kati a háttérben meghúzódva játssza a butácska feleséget, mígnem a család író barátja segítségével alkalma lesz kitörni ebből a szerepkörből.

 

A belső ember - Mozi+, március 25. szombat, 12.15h

A rejtélyes Dalton kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben. Frazier, a kőkemény nyomozó kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik. Ráadásul felbukkan a színen a felsőbb érdekeket képviselő Madaline, aki kiszámíthatatlanságával még tovább bonyolítja az amúgy is robbanásveszélyes helyzetet...

 

Főnök inkognitóban - Film Mánia, március 25. szombat, 12.50h

Aki csak ránéz, tudja, hogy Septime úr örök vesztes. Most sem alaptalanul izgul étterme jó hírneve miatt, hiszen egy latin-amerikai államfő tűnt el vacsora közben titokzatos körülmények között. A nyomozásban az államfő titkárnőjétől a rendőrségen át az ország ellenzékéig mindenki részt vesz. Ennek persze megint Septime úr látja kárát, hiszen a nagy kavalkádot követően az étterem romokban hever. Pedig az igazi haddelhadd még csak ezután kezdődik.

 

Nicsak, ki beszél most! - Viasat3, március 25. szombat, 12.55h

James (John Travolta) és Mollie (Kirstie Alley) boldog házasságban élnek már hat éve. Van két gyermekük, és persze a velük járó összes gond. James nagyon jó állást kap egy nagy légitársaságnál, és egyre több időt kell a levegőben töltenie. Mollie tűri egy darabig, hogy minden az ő nyakába szakad, de mikor a férfi főnöknője kikezd Jamesszel, betelik a pohár…

 

10 dolog, amit utálok benned - Moziverzum, március 25. szombat, 13h

Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

 

Közöttünk az űr - Prime, március 25. szombat, 13h

Gardner Elliot az első ember, aki a Marson született. Édesanyja, aki szintén űrhajós volt, belehalt a szülésbe. A kamasz feltett szándéka megtalálni az édesapját, ezért a Földre látogat. A rengeteg veszély mellett a szerelem is rátalálni látszik.

 

Töréspont - Duna Tv, március 25. szombat, 13.25h

Harry Morgan, aki horgászkirándulásokra adja bérbe hajóját gazdag ügyfeleknek, vállalkozásával csődközeli állapotba kerül. Nem lát más lehetőséget, hogy kilábaljon a bajból, mint hogy igent mond Duncan, a simlis ügyvéd ajánlatára, hogy nyolc kínait csempésszen be Mexikóból Kaliforniába. Miután az ügylet rosszul sül el, Harry még inkább Duncan befolyása alá kerül, és meggyőződésévé válik, hogy azzal tud legjobban gondoskodni a családjáról, ha elvállal még egy baljós hajóutat. Felesége, Lucy eközben attól is fél, hogy Harry belebolonddult egy nagyvilági kalandornőbe, Leonába. A film Hemingway Szegények és gazdagok című regénye alapján készült.

 

Utódomra ütök - SuperTV2, március 25. szombat, 13.40h

Hiába a két gyerek, a rengeteg akadály legyőzése, Greg még ma is, tíz évvel az első találkozásuk óta jelentéktelennek érzi magát a szigorú apósa, Jack mellett. De legalább megbékélt a helyzettel. Ám elérkezik az idő, amikor be kell bizonyítania gyanakvó apósának, hogy alkalmas arra, hogy átvegye a családfő szerepét. Miközben a Beckur-Byrnes família tagjai a szülinapi zsúrra készülődnek, Greg-nek el kell nyernie az ikrek suliját vezető igazgatónő jóindulatát, túl kell járnia a házát renováló simlis kivitelező eszén, ráadásul még ki kell védenie a gyógyszergyár csinos területi képviselőjének nyomulását is...

 

Állj, vagy lő a mamám! - TV2, március 25. szombat, 14.15h

Joe Bomowski (Sylvester Stallone), a Los Angeles-i rendőrség őrmesterének egy pillanat alatt megváltozik az élete. Amikor is Tutti (Estelle Getty), azaz az édesanyja érkezik látogatóba New York-ból. Joe-ra ezek után igen kellemetlen szituációk és megaláztatások várnak, mind otthon és mind a munkahelyén, amiket nem igazán tud megfelelően kezelni. Főleg miután Tutti beleavatkozik Joe és felettese, Gwen Harper hadnagy (JoBeth Williams) szerelmi életébe, és ezenfelül még egy gyilkossági ügy korona tanúja is lesz. Ami azért is kellemetlen hír Joe számára, mert így a hétvégi látogatás, akár hetekig is eltarthat.

 

Szent Péter esernyője - Magyar Mozi Tv, március 25. szombat, 14.25h

A különc Gregorics kapzsi rokonai helyett házasságon kívül született fiára, Gyurkára hagyja mindenét. Az öreg elmaradhatatlan piros esernyője a zsibárushoz kerül. Müncz ezt az ernyőt helyezi a zuhogó esőben egy őrizetlenül hagyott csecsemő, Veronika, az új glogovai plébános kishúga fölé. A falubeliek a jócselekedetet Szent Péternek tulajdonítják.

 

Nicsak, ki beszél még! - Viasat3, március 25. szombat, 15h

Mikey ugyan kissé megnőtt a Nicsak, ki beszél! óta, de az élethez való hozzáállása mit sem változott. Édesanyja, Mollie feleségül ment álmai hercegéhez, Jameshez, sőt: Mikey hamarosan egy kistestvért is kap Julie személyében. A két apróság között bájos rivalizálás kezdődik, ami Mikey számára kétfrontos háborút jelent, hiszen neki időnként a szülőket is muszáj bosszantania.

 

Zsenikém - Az ügynök haláli - RTL, március 25. szombat, 15.20h

A CIA minden ügynöke lebukik, ezért a cég feje (Alan Arkin) az elemzőjét, Maxwell Smartot (Steve Carell) veti be a bolygó megmentésére. Smart világ életében terepmunkára vágyott, de a hihetetlen 23-as ügynök (Dwayne Johnson) mellett labdába sem rúghatott. Társnak a 99-es ügynököt (Anne Hathaway) kapja, aki kaméleonként váltogatja szépséges arcát. Smart a maga fura módján egyre közelebb kerül az ellenséghez és a 99-es ügynökhöz. Az előzőről szörnyű titkok, az utóbbiról pedig borzalmas igazságok derülnek ki.

 

Hacsi – A leghűségesebb barát - SuperTV2, március 25. szombat, 15.45h

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi. A kutya azonban élete végéig hűségesen várta a professzort, minden nap megjelent az állomáson.

 

Ace Ventura - Állati nyomozó - Paramount Network, március 25. szombat, 16.30h

Ő a legjobb itt. Valójában ő az egyetlen itt! Ő Ace Ventura, állati nyomozó. Jim Carrey épp a Miami Dolphins elveszett kabala delfinje és hátvéd játékosa, Dan Marino ügyén dolgozik. Szemtől szembe kerül egy emberevő cápával, A-tól Z-ig megismerkedik a Miami Dolphins játékosaival, és huncutkodik a hölgyekkel. Akár inkognitóban, vízben vagy tűzben mozog, mindig megtalálja az emberét… vagy állatát!

 

Marley meg én - RTL HÁROM, március 25. szombat, 16.40h

John (Owen Wilson) és Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) beköltöznek első közös otthonukba. John azonban még nem érzi magát felkészültnek az apaságra. Barátja tanácsára örökbe fogadnak egy kölyökkutyát, hogy némi tapasztalatot szerezzenek a gondoskodásról. Marley, a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat.

 

A smaragd románca - SuperTV2, március 25. szombat, 17.45h

Joan Wilder (Kathleen Turner), a félénk és álmodozó regényírónő élete unalmasan telik. Egyre-másra írja romantikus kalandregényeit, míg egy nap a fantázia valósággá válik és egy életveszélyes kaland közepén találja magát. Amikor hírt kap arról, hogy nővérét elrabolták, Joanna azonnal Dél-Amerikába utazik. A repülővel egy egzotikus világba érkezik, ahol hamarosan összehozza a sors Jack Colton-nal (Michael Douglas), azzal a fickóval, aki akár valamelyik regényéből is előléphetett volna. Jack jóképű kalandor, igazi szerencselovag, aki segít Joanna-nak, hogy élve ússza meg ezt a kalandot...