Házasodna a gazda: Józsi gazda visszatér és újra álmai nőjét keresi

Az RTL nagy sikerű társkereső realityje, a Házasodna a gazda immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. A vasárnap esti első adásban bemutatkoztak a párt kereső gazdák, és az is kiderült, hogy – a rajongók nagy örömére – a csatorna visszahozza az előző évad kedvencét, Józsi gazdát is a szereplők közé.

Az előző évadban feltűnt József gazda, aki korábban két arajelöltet is elűzött, egy újabb esélyt kért a műhelyébe látogató Nádai Anikótól, mert még mindig szeretné megtalálni a párját. Vasárnap este megtudhattuk, hogy kívánsága teljesült: annak ellenére, hogy erre korábban még sosem volt példa a Házasodna a gazda történetében, a műsorvezető igent mondott Józsinak, de csak egy feltétellel: ha ezúttal ő választhatja ki a hölgyeket a gazdának.

 

A gazda természetesen belement az egyezségbe, és megfogadta, hogy ezúttal minden hölgyre odafigyel majd, megbecsüli a gondolataikat, ha a kincsei szeretnének lenni. Józsi azzal is tisztában van, hogy hibázott, és az új évadban szeretne mindent helyrehozni.

 

A műsorban a többi gazdát is megismerhettük, köztük Krisztiánt, akinek mindene a fia és a gyümölcsöse. Roland gazda szívét megtépázták, ő mégis töretlenül hisz az igaz szerelemben és abban, hogy létezik az a lány, aki őt kellőképpen megbecsüli és értékeli. Máté gazda csapongó múltját hátrahagyva már készen áll egy komoly párkapcsolatra. Zsófia gazda komoly, felelősségteljes életet él: lovardát vezet és mindent megtesz céljai eléréséért. Erzsébet fiatalos és dinamikus háziasszony, aki kedvességével és magabiztosságával elvarázsolná élete párját.

Zoltán gazda keresi azt a megbízható és nyugalmat sugárzó társát, aki vállán megpihenhet egy fárasztó nap után. Lóránt gazda korábbi kapcsolataiban hűtlen volt, de mára már bánja tetteit és tanult hibáiból. Vivien gazda 11 év együttlét után nemrég vált külön gyermeke apjától, és már késznek érzi magát egy új kapcsolatra. Lajos gazda akkor boldog, ha kedvességet és figyelmességet adhat másoknak. "61 éve érlelt lelke hosszú távú kapcsolatra vágyik. Gazdaságában citeraszó mellett kedvesség, meghittség és vidámság tölti be a kiskunmajsai erdőket" – derül ki róla a csatorna leírásából.

A gazdák most várják a jelentkezőket akik lemaradtak a bemutatókozó videóikról, a műsor honlapján nézhetik vissza őket.

(RTL)