Hülyét csinál az HBO a brit uralkodói családból

A Family Guy szellemében készül animációs szatirikus sorozat a brit királyi családról. A The Prince a hamarosan érkező új streamelős szolgáltatónál, az HBO Maxnél debütál.

A Family Guy című szabadszájú animációs széria brutális humora pedig már csak azért is garantáltan nem kíméli majd a nemesi családot, mert a The Prince-t a Family Guy egyik író-producereként ismert Gary Janetti alkotta meg. A tiszteletlen sorozat ötlete egyébként onnan jött, hogy Janettinek van egy közel 900 ezres követővel rendelkező Instagram oldala, ahol gyakran űz gúnyt a brit királyi család tagjaiból – amire a közönség nagyon is vevő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Hey guys, there’s an opening in the Royal Family.”

Gary Janetti (@garyjanetti) által megosztott bejegyzés,

Mindezt az alkotó az Instagramon Vilmos herceg és Kate Middleton legidősebb gyermeke, György herceg nézőpontjából teszi, és a kis György lesz a főhőse a készülő szériának is – innen a cím. A hatéves rajzolt gyermeknek maga Janetti kölcsönzi majd a hangját, a további szinkronhangok között pedig olyan neveket találunk, mint Orlando Bloom (Harry herceg), Lucy Punch (Kate Middleton), Tom Hollander (Fülöp és Károly herceg) vagy Alan Cumming (György inasa, Owen).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Oh my God, they’ll be... people.”

Gary Janetti (@garyjanetti) által megosztott bejegyzés,

A hivatalos leírás szerint a The Prince egy gúnyos, szatirikus kitekintés lesz György herceg, a legfiatalabb trónörökös cambridge-i életére, ahogy a gyerek megpróbál eligazodni a főúri élet világában (többek közt a Buckingham-palota 775 termében és a királyi család corgijainak tengerében), de ezt persze a saját módján és a saját szabályai szerint teszi.

Forrás: HBO Max

 

Mivel az egész széria a kis György nézőpontján keresztül mutatja be a történéseket, nem nehéz meglátni az összefüggést a Family Guy okos és szarkasztikus humorral támadó csecsemője, Stewie Griffin között, így a The Prince vélhetően olyan lesz, mint a Family Guy Stewie-s részei, csak brit királyi köntösben. Sajnos a sorozatot már azelőtt elkezdték fejleszteni, hogy kiderült volna, hogy Harry herceg és Meghan Markle lemondanak királyi kötelezettségeikről és rangjaikról, és Észak-Amerikában fognak polgári életet élni – de így is biztos nagyon vicces lesz.


(via Deadline)