Így készülnek a Sztárban Sztár szereplői a vasárnapi adásra

Oláh Ibolya, Judy, Nemazalány, Sipos Tomi, Kamarás Iván és a többiek kendőzetlen őszinteséggel mondták meg a frankót magukról és másokról.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, február 19-én visszatér a TV2 képernyőjére „az ország legnagyobb házibulija”, a Sztárban Sztár, amelyben ismert hazai hírességek mutatják be hétről hétre, hogyan tudnak külföldi és magyar zenei legendák bőrébe bújni. Mint ismeretes, a zsűri ezúttal nem négy, hanem öt főből fog állni. Jelen állás szerint ők azok:

  1. Lékai-Kiss Ramóna
  2. Marics Peti
  3. Kökény Attila
  4. Papp Szabi
  5. Tóth Andi (aki nemrég dominaszerkóban jelentette be, hogy ő lesz a legszigorúbb zsűritag)

A leendő versenyzők pedig szintén kivétel nélkül mind csupa ismert hazai hírességek, akikről most sorra jelennek meg a bemutatkozó kisfilmek a csatorna honlapján.

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Tomi például egy exkluzív interjú keretében árulta el a nagy titkot, vagyis azt, hogy a legendás paródiazenekarban Judy és Szatmári Orsi hangját hallhatjuk.

 

 

Oláh Ibolya nemcsak azt árulta el, melyik világsztárokat imádja (Pink és Miley Cyrus), de azt is, hogy az éneklésben nem ismer tréfát, azonban a táncot ha lehet, hanyagolja a mindennapjaiban.

 

Kamarás Iván is teljes gőzerővel készül a Sztárban Sztár élő show-jára, már éjszaka is mennek a fejében a dalszövegek, de mint mondta, megpróbál nem ráfeszülni a feladatra, és csak élvezni a szereplést.  

 

Komoly célt tűzött ki maga elé Nemazalány: levetkőzné gátlásait, de kívül és belül is meg szeretne változni a verseny során.

 

Judy, alias Kis Judit, a Groovehouse énekesnője saját bevallása szerint óriási hátrányban érzi magát, mert elvesztette a kapcsolatot támogatóival, miután feltörték a közösségi oldalait...

 

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője már alig várja, hogy a Sztárban Sztár színpadára álljon, és nagyon erősnek tartja idei évad mezőnyét.

 

(via tv2play.hu)