Itt a nyár – milyen változásokra számíthatunk a két nagy rivális kereskedelmi tévécsatornánál?

Június 7-től életbe lépett a nyári műsorrend a TV2-n, június 14-én pedig az RTL Klubon is beköszönt a nyár: ezt érdemes tudni!

Június 11-én véget ér A Konyhafőnök nyolcadik évada, 12-én pedig lezárul A mi kis falunk 5. évada – pár nappal ezután, a 14-i héten köszönt be az új műsorrend az RTL-en. A Fókusz ezentúl is 18:55-től látható, de 20 perccel rövidebb lesz, így 19:55-től már A mi kis falunk második évadának ismétléseit láthatjuk. Mivel ez a szezon csak nyolc epizódból állt, vélhetően rögtön utána indítják a harmadik évad részeit is. 21 órakor is ismétlés vár a nézőkre: az Apatigris második szezonját nézhetjük újra, 22:10-től pedig egy amerikai sorozat, a 2020-as A Csontember részei érkeznek (ez a széria egyébként az 1999-es, Denzel Washington és Angelina Jolie főszereplésével készült thriller remake-je).

A Csontember. Forrás: RTL Klub


Az RTL Híradó Késő esti kiadása 22:45-ről 23:05-re kerül. A Barátok közt kicsúszott a főműsoridőből: a premieradás 17:05-kor, az éjszakai ismétlés június 14-től 23:35-kor kezdődik. Valamikor július folyamán pedig örökre el is búcsúzunk Berényiéktől. A Konyhafőnökkel és A mi kis falunkkal együtt nyári szünetre megy a Házon kívül és a XXI. század is, a Fókusz Plusz viszont még június végéig stabilan ott lesz a szombat, 19 órai műsorsávban. Vasárnap 19 órától pedig a Cobra 11 24. évada várja a nézőket.

A TV2-n már június 7-től beköszöntött a nyári műsorrend. Itt a legnagyobb változás az, hogy a múlt héten véget ért az Exatlon és a Mintaapák – helyettük A hegyi doktor – Újra rendel tér vissza a képernyőkre. A hétköznapok tehát úgy néznek ki a csatornán, hogy a Tények és a Tények Plusz változatlanul 18 órakor, illetve 18:45-kor indul, majd hétfőtől csütörtökig 19:55-től A hegyi doktor – Újra rendel jelentkezik, méghozzá dupla epizódokkal.

A rezidens. Forrás: TV2


21:55-től a Bezár a bazár! első évadát ismétlik, 23.30-kor pedig indul A rezidens című amerikai széria 2018-as, első évada a Szívek szállodája sztárjával, Matt Czuchryval. Péntekenként a Tények Plusz után, 19:55-kor film lesz látható a TV2-n, a Bezár a bazár! így 35 perccel később, 22:30-kor kezdődik. A rezidens ugyanennyit csúszik: 00:05-kor kerül képernyőkre. Szombat és vasárnap esténként filmeket vetít a csatorna.


(via Sorozatwiki)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu