Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Válassz egy jó filmet szombat estére, itt vannak a szerintünk legjobbak.

Ilyen az élet - RTLII, november 12. szombat, 18.30h

Holly (Katherine Heigl) és Eric (Josh Duhamel) amennyire sikeres az üzletben, annyira sikertelen a szerelemben. A randijuk is katasztrofálisan sikerül. Ki nem állhatják egymást, viszont mindketten odavannak a csöpp keresztlányukért. Amikor a kis Sophie szülei tragikus balesetben életüket vesztik, kiderül, hogy a gyermeküket kettőjükre bízták. Nincs más hátra, félre kell tenniük minden ellenszenvüket és a nézeteltéréseiket. Kénytelenek összeköltözni, és a karrierjüket, illetve más, addig fontosnak dolgaikat háttérbe szorítani. Idővel rájönnek, hogy az együttélés nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt gondolták.

 

A vadon foglyai - Prime, november 12. szombat, 18.30h

Charles Morse (Anthony Hopkins) öregedő milliomos, akinek csinos feleségén kívül egyetlen szenvedélye az olvasás. De a nők _ úgy tűnik _ kevésbé megbízhatók, mint a könyvek. Morse arra gyanakszik, hogy fiatal fotómodell feleségének, Mickey-nek (Elle Macpherson) viszonya van a megnyerő modorú divatfotóssal, Robert Green-nel (Alec Baldwin). Robert és Charles közös kirándulásra indulnak, repülőgépük azonban lezuhan Alaszka kietlen erdőségei fölött. Az öregedő milliomos és a divatfotós magára marad a vadon mélyén. Ráadásul hamarosan kiderül, hogy egymásra sem számíthatnak...

 

A bakancslista - Film+, november 12. szombat, 18.45h

A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers (Morgan Freeman) is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t (Jack Nicholson), akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

 

Sose hátrálj meg - Filmcafe, november 12. szombat, 18.45h

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

 

Fűre lépni szabad - Hír Tv, november 12. szombat, 19.10h

Kárászék egy meggondolatlan felajánlást kihasználva beköltöznek a Kéri villába, ahol ettől kezdve tumultuózus jelenetek játszódnak le és mindennapi dolog a két család közötti veszekedés. Miközben a szülők marják egymást, a fiatalok egymásba szeretnek. A gyerekek boldogsága az egyetlen dolog, aminek kedvéért a sértett szülők hajlandók kibékülni.

 

Szép remények - Duna Tv, november 12. szombat, 19.40h

Pip Finn még gyerekkorában segített egy ijesztő külsejű szökött fegyencnek egérutat nyerni üldőzői elöl. A szomszéd kúriában is különös szerzet lakik: egy hóbortos özvegyasszony, aki sohasem lép ki szobájából. A nevelt lánya, Estella viszont gyönyörű, őt még akkor sem tudja kiverni a fejéből, amikor a távoli metropolisba, New Yorkba érkezik, mert feltett szándéka, hogy művész lesz…

 

22 Jump Street - A túlkoros osztag - TV2 Comedy, november 12. szombat, 21h

Van, akit a siker megváltoztat, őket azonban nem. Jenko nem túl eszes, de legalább kemény, a társa Schmidt még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy az agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így a főnökük, Dickson kapitány új bevetésre küldi őket. A két zsaru továbbra is olyan éretlen, hogy gond nélkül beilleszkednek a náluk fiatalabb diákok közé _ igaz, ezúttal komolyabb drogügyet kell megoldaniuk komolyabb oktatási intézményben: egy egyetemen.

 

Jackie Brown - TV4, november 12. szombat, 21h

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek, míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt. Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja egymás ellen az őt fenyegető erőket. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara és Melanie Ralston, akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 

Automata - Moziverzum, november 12. szombat, 21h

2044, az emberiség a túlélésért küzd a lassan pusztuló környezetben. A civilizáció hanyatlásával párhuzamosan azonban eljön a mesterséges intelligencia felemelkedése, köszönhetően az ROC nevű vállalatnak, amely megalkotja az első kvantum-számítógépes aggyal rendelkező androidokat. Miközben a cég biztosítási ügynöke, Jacq Vaucan rutinmunkaként vizsgál olyan eseteket, ahol biztonsági protokolljukat megsértő robotokra érkeznek panaszok, egy nagyszabású manipuláció nyomára bukkan, amelynek végzetes következményei lehetnek az egész emberiség jövőjére nézve.

 

Az oroszlán ugrani készül - ATV Spirit, november 12. szombat, 21h

A James Bond paródiában Klauberg, az elmebeteg náci orvos a ""Pestis XX"" nevű baktériumfegyverrel rémisztgeti környezetét. A tömeggyilkos ampullákat Dubrovnik közelében egy ugró oroszlánra emlékeztető szikla barlangjában rejtette el. Egyetlen ampulláért száll harcba egy rendkívüli ügyességű magyar titkos ügynök és egy náci szervezet, melynek vezetője a szadista Helga, aki elraboltatja Klauberg lányát, hogy hozzájusson az ampullához. Menő Fej kiszabadítja a lányt, és bele is szeret.

 

Invázió - AMC, november 12. szombat, 21h

Baleset éri a Patriot űrsiklót, maradványai szétszóródnak az Egyesült Államok területén. A hatóságok uralják a helyzetet, de hírek kapnak szárnyra arról, hogy a roncsok között idegen anyagot találtak. Carol Bennet pszichiáter környezetében különös események történnek. Az orvosnő csak később kapcsolja össze mindezeket az űrsikló balesetével. Rájön, hogy éppen azok az emberek terjesztik a ragályt, akiknek az állítólagos infulenzajárvány elleni oltásokat kell beadniuk. Az ismeretlen eredetű spóra megtámadja az ember DNS-ét, és a fertőzött fokozatosan akaratlan, lélektelen robottá alakul.

 

A zsoldos - Duna Tv, november 12. szombat, 21.35h

Miközben dúl a forradalom Mexikóban, Kowalski, a lengyel zsoldos (Franco Nero) egy gazdag bányatulajdonos megbízásából ezüstszállítmányt kísérne Texasba, amikor a fellázadt munkások Paco (Tony Musante) vezetésével átveszik az uralmat a bánya fölött. Kowalski és Paco egyesült erővel igyekeznek meggazdagodni a forradalomból, ám Garcia felbérel egy gringó bérgyilkost, Curlyt (Jack Palance), hogy csalja csapdába őket. Sergio Corbucci első politikai westernje ügyesen vegyíti a pergő akciókat a forradalmi üzenettel.

 

Volt egyszer egy... Hollywood - Film+, november 12. szombat, 23h

Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), az egykor népszerű, hollywoodi sorozatszínész nagy álma, hogy mozifilmes sztár legyen, egyre távolodik. Hiába költözik a híres rendező, Roman Polanski és Sharon Tate (Margot Robbie) szomszédságába, úgy tűnik, semmi sincs, ami a lejtőn megállíthatná. Ebben a fázisban már a barátok is felszívódtak, egyedül dublőre, a végsőkig hűséges Booth (Brad Pitt) tart ki mellette, és Marvin Schwarz producer (Al Pacino), aki arra biztatja, hogy vállaljon szerepet egy olcsó spagetti westernben. Ám mielőtt megvalósulna a hollywoodi álom, megjelenik Charles Manson és hippi bandája.

 

Amerikai nő - RTLII, november 12. szombat, 23.20h

A gyönyörű, de megkeseredett Debra (Sienna Miller) 16 éves kora óta kénytelen egyedül boldogulni, miután szülei magára hagyják, amikor állapotos lesz. Egyedül húgára és annak férjére számíthat a lánya felnevelésében, ugyanis a férfiak, akikkel az élet összehozza, a tettlegességtől sem riadnak vissza. Életében először majdnem egyenesbe jön az élete, amikor egy éjjel a 16 éves lánya nyomtalanul eltűnik. A rendőrség nem sok figyelmet szentel az ügynek, Debra azonban harcba indul lányáért.

 

Őrangyal - Duna Tv, november 12. szombat, 23.30h

Max Fischert, a különleges katonai egység egykori tagját felbérelik, hogy védjen meg egy tinilányt. Nina szemtanúja volt egy brutális gyilkosságnak, és most van néhány ember, aki azt szeretné, hogy ő is meghaljon. Max és Nina hamarosan együtt menekül a gyilkos fegyverkereskedő, Thomas Backer elől, aki semmitől sem riad vissza, hogy elérje célját. A közös erőfeszítés barátokká kovácsolja őket, rájönnek, hogy csak egymást segítve élhetik túl mindezt. Kiderül, hogy a gyilkosság szálai a kormányzathoz vezetnek.