Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

A hétvége első estéjén rád fér egy kis lazulás a tévé előtt.

Aranyeső Yuccában - AMC, december 9. szombat, 19.05h

Buddy (Bud Spencer) egy papírból felállított indiánsereg törzsfőnökének álcázva magát megmenti a gazfickó Girolamót. Ám hamar megbánja jótettét, a túlságosan is ragaszkodó Girolamo ugyanis rendszerint akkor tűnik fel, amikor ő épp evéshez látna. Mivel Buddynak már rendkívül korog a gyomra, pénzük pedig nincs, az útjuk során zsákmányolt bőröndben bízik, amiben azonban arany helyett orvosi műszereket talál. Hogy élelemhez jusson, az újdonsült "doktor" hamarosan gyógyítani kezd. De az élelemben megnyilvánuló segítséget itt sem élvezhetik nyugodtan, mert négy bandita támadja meg őket.

 

Dzsungeltúra - TV2, december 9. szombat, 20.40h

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy karizmatikus hajóskapitányként láthatjuk, aki némi készpénzért segítséget nyújt az Emily Blunt által alakított eltökélt tudósnak, hogy teljesíthesse küldetését, és rátaláljon a gyógyító erejű Életfára. Csakhogy a kalandjuk során nem csupán a dzsungel állataival, de egy német kutatócsoporttal is szembe kell nézniük, akik ugyanazzal a céllal érkeztek az őserdőbe, mint hőseink.

 

A mestergyilkos - Feltámadás - Mozi+, december 9. szombat, 21h

Arthur Bishop, a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával. Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal, hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

 

Gunman - Film Mánia, december 9. szombat, 21h

Jim Terrier (Sean Penn) a kormány volt bérgyilkosa, akit volt munkáltatója megpróbálja eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig, míg Terrier szeme előtt egy cél lebeg: eltegye láb alól azokat, akik holtan akarják látni. De rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki célponttá vált _ meg kell védenie Anne-t, a gyönyörű nőt, akit évekkel ezelőtt elhagyott. Terrier rájön, csak egyetlen módja van annak, hogy Anne-t és magát megmentse: le kell számolnia a világ legerősebb szervezetével és szembe kell szállnia múltja egyik legnagyobb ellenfelével egy végső játszmában, ahol csak egy ember maradhat életben.

 

A lopás művészete - Paramount Network, december 9. szombat, 21h

Egy rablásból élő testvérpár utolsó akciójuk keretében egy felbecsülhetetlen értékű könyvet szeretne eltulajdonítani.

 

Jenki Zulu - TV2 Comedy, december 9. szombat, 21h

Egy fekete és egy fehér srác, Zulu és Rhino gyermekkorukban a legjobb barátok voltak a fajüldözo Dél-Afrikában, aztán egy lány miatt halálos ellenségekké váltak. Huszonöt év múlva ismét találkoznak: egyikükből körözött autó-tolvaj, másikukból csődbement farmer és kizsebelt férj lett. Mindkettőjüket üldözi egykori szerelmük, a szőrös-szívű Rowena. Persze ők éppen fő ellenfelük kocsijában menekülnek és a kesztyűtartóban viszik magukkal a százezreket érő nyertes sorsjegyet. Ezek után hol kaphatnának jobb búvóhelyet, mint a fajüldöző fanatikusok szabadcsapatának nagygyűlésén? A fekete fehérnek, a fehér feketének álcázza magát, de így is fülön csípik és egy szerelmes elefánt karmai közé vetik őket. De végül a gonoszok is elnyerik méltó jutalmukat, kátrányban pácolják, sünök fészkébe gyömöszölik, vadállatok elé vetik, végül kókuszhéjba csomagolva gurítják le őket a meredek hegyoldalon.

 

Kolorádó Kid - Magyar Mozi TV, december 9. szombat, 21h

1959. augusztusában, a pesti flaszteren Kreuzer Béla és társai különböző csínyekkel jutnak extra jövedelemhez, de nem ezért van a nyomukban az állambiztonság, hanem korábbi, városi gerillakénti szerepvállalásukra kíváncsiak a szervek. Egymásra torlódó árulások szegélyezik Kreuzer (szerepében: Nagy Zsolt) útját, de ő minden határon túl igazolni próbálja a tételt, hogy 'a vagány elpusztíthatatlan'. Hogy sikerül, vagy sem, azt a film végén tudjuk meg.

 

Úszó erőd - Moziverzum, december 9. szombat, 21h

Casey Ryback-ről, a USS Missouri csatahajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors újra közbeszól, mert amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Ryback-nek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól...

 

Másnaposok - RTL, december 9. szombat, 21.20h

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.

 

A védenc - Mozi+, december 9. szombat, 23h

Anna és Moody bérgyilkosokként egy évtizeden keresztül hajtottak végre nagyvolumenű merényleteket. Amikor azonban Moodyt elteszik láb alól, Anna a fejébe veszi, hogy végezni fog mentora gyilkosával. Először le kell számolnia ősellenségével, Rembrandttal, aki pont azt az embert védi, akit Anna ki akar iktatni...

 

Grindhouse: Halálbiztos - Paramount Network, december 9. szombat, 23h

Stuntman Mike (Kurt Russel) két, kéjsóvár nőkből álló banda után ered halálbiztos autójával, hogy véghez vigye gyilkos tervét, Quentin Tarantino egyik legmegbotránkoztatóbb filmjében.

 

Testcsere - RTL KETTŐ, december 9. szombat, 23.05h

Dave (Jason Bateman) túlhajszolt apa, három gyerekkel és kimerült feleséggel, míg Mitch (Ryan Reynolds) egyedülálló, gondtalan férfi, aki szexuális élete csúcsán van éppen. Egyetlen közös bennük, hogy mindketten a másik boldognak hitt életére vágynak. Egy villámcsapásnak köszönhetően teljesül a kívánságuk, és váratlanul testet cserélnek. Persze azonnal kitör a pánik, és elképesztő megpróbáltatásokon keresztül kell elérniük, hogy ne tegyék tönkre egymás életét, és újra önmaguk lehessenek.

 

Ízlések és pofonok - VIASAT3, december 9. szombat, 23.15h

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

 

Úriemberek - RTL, december 9. szombat, 23.30h

Az egész alvilág felbolydul, amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán. A minden hájjal megkent magánnyomozó, Fletcher (Hugh Grant) arcátlan követeléssel áll elő a maffiózókról összegyűjtött anyagával, amiből egy forgatókönyvet is rittyentett. Nem véletlen az időzítése, hiszen rengeteg lóvé forog kockán, és még azelőtt pénzhez akar jutni, mielőtt kirobban a harc a gengszterek között. Csakhogy a helyzet a vártnál hamarabb eldurvul, és lehetetlen megjósolni, hogy végül ki marad életben és veszi át a csinos drogbizniszt.