Járai Máté sírva távozott A Konyhafőnök VIP-ból

Az RTL főzős műsorában bizony nem babra megy a játék! A legutóbbi adásban volt, aki itatta az egereket, Ripli Zsuzsi viszont bebizonyította, hogy nem eszik olyan forrón a kását, majd végül kenyértörésre vitte a dolgot. Rajta kívül már csak ketten vannak versenyben.

Már csak hárman maradtak talpon az RTL csatorna népszerű főzős műsorában, a Konyhafőnök VIP-ban:

  1. Dobos Evelin
  2. Kardos Eszter
  3. és Ripli Zsuzsi

A versenyt így Járai Máténak kellett elhagynia. A színész könnyes szemmel állt a zsűri előtt, mert saját bevallása szerint élete egyik legszebb élményével gazdagodott a műsorban. Járai ugyanakkor igencsak nehéz helyzetben találta magát, amikor gesztenyéből kellett elkészítenie egy főételt és egy desszertet is, mert úgy érezte, hogy ehhez az embert próbáló feladathoz az ereje utolsó morzsáit is be kell vetnie.

 

 

Járai nemcsak rengeteget tanult a gasztronómia világáról, de régi haragosával, a zsűritag Rácz Jenővel (a szálkarendőrség oszlopos tagjával”) is sikerült elásniuk a csatabárdot, így barátként köszöntek el egymástól.

Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?

– kérdezte Járai Máté, miközben sírva búcsúzott Rácz Jenőtől. A színész és a séf viszonya ugyanis nem volt mindig zökkenőmentes a műsor korábbi részei alatt, azonban a döntő hetére olyan kapcsolat alakult ki köztük, ami felülírta minden múltbéli vitájukat. Így aztán végül Járai Máté örömkönnyekkel a szemében köszönt el a séfektől és a műsortól, ami egy életre szóló élményt adott neki.

 

 

 

A zsűritagok végül megállapították, hogy a kék csapat versenyzőjének, Ripli Zsuzsinak az étele sikerült a legszebben.

Nyam, nyam!

 

 

(via rtl.sajtoklub.tv)