Kidobták a ValóVilág 11-ből a balhézós-piázós VV Lamint

Jött két új játékos, és megvan az első kiválasztott is az RTL nemrégiben elstartolt valóságshow-jában.

A ValóVilág 11 elég mozgalmas hétvégét zárt: kiesett egy játékos, beköltözött két másik, és megtörtént az első Kiválasztás is.

De nézzük szépen sorjában az eseményeket!

A nézők szavazatai alapján VV Lamin elhagyni kényszerült a villát. Korábban ugyanis olyan vállalhatatlanra itta magát, hogy először a titokszobában letöltendő szobafogságra ítélték, később eltiltották a piától, az élő adásban pedig váratlanul hazaküldték a villából. A műsort vezető Nádai Anikó bejelentése olyan váratlanul érte a többi játékost, hogy páran sírva is fakadtak! Lamin helyére rögtön két új beköltöző érkezett: VV Márió és VV Dani.

 

 

Túl sokat ittam, elvesztettem a fejem.

VV Lamin a VV11 stúdiójában jelentette ki ezt, miközben Nádai Anikóval beszélgetett arról, mi volt a kiesése pontos oka, és milyen tanulságokat vont le a történtekből.

 

 

Ezek voltak VV Lamin legemlékezetesebb pillanatai:

 

 

No de kik az új villalakók?

VV Márió saját bevallása szerint „igazi csajozógép”, aki még az Instagramon is ismerkedési tippeket osztogat. Vajon a villában is az ujja köré csavarja majd a lányokat? Hamarosan kiderül!

 

 

VV Dani úgy érzi, „teljesen ellaposodott az élete az elmúlt időben”, ezért is döntött úgy, hogy próbára teszi magát „a ValóVilág 11 luxusbörtönében”. Csakhogy a jelentkezést teljes titokban, a barátnője tudta nélkül ejtette meg, amiből bizonyára kerekedett némi feszültség.

 

 

Alakul valami VV Anita és VV Barna között?

VV Anita félrehívta VV Barnát a nyugiszobába, hogy közelebbről is megismerje a srácot. VV Barna egyből bókokkal halmozta el VV Anitát, és egy puszit is kiharcolt magának. Sőt, ez is kibukott belőle:

Pont jó alakod van, szexi vagy nagyon.

Ideje is volt ilyeneket mondania, mert Anita szerint eddig eléggé töketlenkedett:

Te nem nyomulsz, csak bámulsz!

 

 

 

Elképesztő produkcióknak lehettek szemtanúi a nézők: a villafiúk nőnek öltözve, kisminkelve vetkőztek és táncoltak. A csajok nem is hagyhatták szó nélkül a látottakat, csak úgy sisteregtek az illetlen mondatok:

Egy igazi rúdtáncos k*rva! G*ci, így még sose b*sztak! Úristen, g*ci, azta! Dobd le a textilt! Sírok, g*ci!

 

 

A sok móka, kacagás, nyomulás és risza mellett megtörtént a villában az első Kiválasztás is! Egy váratlan fordulattal VV Melina és VV Kriszti 3-3 szavazatot kaptak a játékostársaitól, így végül a villamesternek, VV Bibinek kellett eldöntenie, ki menjen elsőként Párbajozni.

Az első párbajozó VV Melina lett, akinek hamarosan meg kell neveznie egy kihívottat, akivel összecsap a nézők kegyeiért az RTL stúdiójában!

 

 

(via RTL.hu)