Liptai Claudiával érkezik az RTL Klub új műsora, a Mestercukrász

Még idén elindul a csatorna újabb gasztro-reality-je, ahol hobbicukrászok és tortasütő veteránok mérkőzhetnek majd meg az 5 millió forintos fődíjért.

Még idén látható lesz a Konyhafőnök-család legújabb tagja: a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója és vezérigazgató-helyettese elárulta, hogy a vadonatúj gasztro-reality háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz.

Forrás: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

 

A Solaz Média gyártásában készülő Mestercukrász az újhullámos, trendi cukrászat és a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában. A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. A Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg egyénileg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet, no és persze az ezzel járó 5 millió forintos nyereményt.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja majd el. A műsorvezető Liptai Claudia lesz, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz egy cukrászmester, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított, valamint egy világutazó sztárcukrász, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Az ő kilétüket azonban az RTL Klub egyelőre még nem fedte fel.