Majdnem meghalt Bear Grylls, a túlélőműsor vezetője

  • PORT.hu

Bear Grylls csaknem halálos méhcsípést szenvedett egyik tévéműsora új évadának forgatása során egy csendes-óceáni szigeten. A mentősök mentették meg az életét.

A híres túlélő, műsorvezető és főcserkész éppen a Bear Grylls: A sziget című realityt forgatta valahol a Csendes-óceán közepén egy távoli szigeten, amikor a majdnem végzetessé váló csípést elszenvedte. A dolgot a műsor egyik versenyzője, egy belfasti agysebész, Mano Shanmuganathan hozta nyilvánosságra.

A 42 éves férfi azt is elárulta, hogy Grylls majdnem anafilaxiás sokkot kapott a méhcsípés miatt, de szerencsére a forgatás helyszínén tartózkodó készenléti mentők azonnal odasiettek, és ellátták. „Bizarr pillanat volt, hogy Beart, a nagy túlélőt egy EpiPennel kellett megmenteni az allergiás reakció miatt” – mondta Shanmuganathan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TBT - The day I found out I was allergic to bees. #BearvsTheBee

Bear Grylls OBE (@beargrylls) által megosztott bejegyzés,

Az, hogy Bear Gryllsnek súlyos méhcsípés-allergiája van, már 2015 óta közismert. Akkor egy megrázó fotóval illusztrált Instagram posztban tudatta a dolgot rajongóival. De híres sorozatában, A túlélés törvényeiben is beszélt már allergiájáról, miután azon a forgatáson is megcsípte egy méh, amikor megpróbált levágni egy lépet egy kaptárról.

„Brutális dolog ez a méhcsípés. Minden részem megdagad. Kicsit túl nagy ár ez azért a kis mézért” – mondta akkor. „A helyzet iróniája, hogy

az után a rengeteg halálos, agresszív, emberevő krokodil, kígyó és aligátor után, akikkel az évek során dolgom volt, pont egy méh fog ki rajtam.

Annyira tipikus” – tette hozzá.


(via NME)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu