Nevettél már ma? Most majd fogsz: itt van Samuel L. Jackson káromkodós #maradjotthon verse

Ő a Go The F*** To Sleep című, mókás hangoskönyv narrátora, a Jimmy Kimmel show karanténos kiadásában elő is adta az egyik mesét.

A koronavírus eléggé átalakította a szórakoztatóipart: leálltak a filmforgatások, bezártak a mozik, elhalasztották a premiereket, és egy ideje már a nagy nézettségű, esti amerikai talkshow-k is a házigazdák otthonaiban készülnek el, ahol nincsenek tapsoló nézők, és a sztárvendégek is Skype-on keresztül diskurálnak a műsorvezetővel. Így vette fel Jimmy Kimmel is a Jimmy Kimmel Live! legfrissebb adását, amelyben ezúttal Samuel L. Jackson volt a vendég. A 71 éves sztár a koronavírus miatt otthonról, lila kapucnis pulóverben, és persze színben ehhez passzoló pólóban és sapkában jelentkezett be egy jó kedélyű beszélgetés erejéig. Hogy Jackson ne zavarja a szintén házi karanténba kényszerült feleségét és lányát, elvonult a saját nyolcüléses(!) moziszobája(!!!) magányába, ahol Adam Mansbach és Ricardo Cortes Go The F*** To Sleep című, mókás gyerekkönyvéből olvasta fel az otthon maradós részt (a hangoskönyv változatnak ugyanis ő a narrátora):

Egyébként még csak éles szemű filmrajongónak sem kell lenni ahhoz, hogy kiszúrjuk: Samuel L. Jackson moziszobájában négy eredeti filmplakát díszeleg a falon! Ezek mind a saját kasszasikerei: az 1995-ös Die Hard 3. - Az élet mindig drága, a 2007-es Viszlát, Bajnok!, az 1996-os Utánunk a tűzözön és az 1991-es Dzsungelláz. Én mondjuk hiányoltam a Ponyvaregény és a Kígyók a fedélzeten poszterét, de azok minden bizonnyal a másik falon lógnak...

Természetesen nem Samuel L. Jackson és Jimmy Kimmel az egyetlen, aki napok óta otthon ülve próbálja kibekkelni a koronavírus-járvány lecsengését, és ezt a viselkedést várja el a rajongóitól is. Jack Black például egy szál biciklis gatyában és veszkócsizmában táncol a kertben, Patrick Stewart minden nap felolvas egy Shakespeare-szonettet, Schwarzenegger az állataival bolondozik, Gal Gadot a sztárkollégáival közös videóban énekel, Robert De Niro és Ryan Reynolds pedig azt üzenik, hogy mindenki maradjon szépen otthon. Tegyünk mi is így! Unatkozni biztosan nem fogunk, amíg a munka nélkül maradt színészek ilyen vidám tartalmakat gyártanak nekünk! (via Uproxx)