Nézz bele a Mr. Robot utolsó évadába!

Október 6-án érkezik az Oscar-díjas Rami Malek (Bohém rapszódia) főszereplésével készült sorozat negyedik szezonja. Addig is, amíg megnézhetjük az első részt, itt az előzetes!

Két év kihagyás után mindenki kedvenc hackere végre visszatér a cybertérbe. A paranoiathriller negyedik, záró évada a most nyilvánosságra hozott előzetes alapján 2015 karácsonyán fog játszódni, New Yorkban.

A Csendes éj hátborzongató verziójával aláfestett trailerben a Christian Slater alakította Mr. Robot beszél a másik főhőshöz, Malek hacktivistájához, Elliot Aldersonhoz. „Ha végigmész ezen az úton, sosem lesz vége. Mindig lesz valami más. Még egy szimbólum, amit le kell rombolni, további emberek, akiket meg kell menteni.

Ez egy végtelen háború. Most azonban éppen készülsz átlépni egy határt”

– így Mr. Robot.

„Egy kicsit már késő van ehhez, nem gondolja?” – válaszol Anderson, miközben a két figura előtt lángokban áll valami, amit nem láthatunk. A cselekményleírás szerint egyébként a közelgő epizódokban főhősünk ismét szembekerül olyan nagy hatalmú ellenségeivel, mint Whiterose és Phillip Price.

A Mr. Robot negyedik évada október 6-án debütál a USA Networkön. A sorozat első három évada nálunk jelenleg az HBO GO-n látható, ahol a jövőben – az eredeti premierhez képest sajnos csak egy későbbi időpontban – elérhetővé válik a záró szezon is.


(via Consequence of Sound)