Ők a legutáltabb tévés karakterek

Az élen minden idők leggyűlöltebb királya.

A Ranker oldalán szavazni lehet minden idők leggyűlöltebb tévés karaktereire, és a jelenlegi listavezető nem túl nagy meglepetésre Joffrey Baratheon a Trónok harca sorozatból.

A karakter, akit Jack Gleeson alakított az HBO szériájában, jelenleg összesen több mint 11 500 szavazatot gyűjtött össze. A teljes listára eddig 291 ezren voksoltak.

A Trónok harca mély nyomokat hagyott a nézőkben, mert a második és az ötödik helyen is Westeros egy-egy hírhedt figurája áll, a szadista-pszichopata Ramsay Bolton (Iwan Rheon) és a Lena Headey által alakított vérfertőző Cersei Lannister.

Forrás: HBO

 

A negyedik helyen A kormányzó áll a The Walking Dead című zombisorozatból, amely tizenegy évad után tavaly novemberben ért véget. A David Morrisey által alakított karakter helyezése azért figyelemre méltó, mert ő viszonylag régen, még a 3-5. évadban szerepelt a szériában. Ugyanez elmondható a 10. helyen végzett Ed Peletierről, aki már a The Walking Dead második évadában meghalt.

A legmeglepőbb talán a Glee-ből ismert Rachel Berry (Lea Michele) és a Caillou nevű animációs gyereksorozat főszereplőjének feltűnése a listán.

  1. Joffrey Baratheon (Trónok harca)
  2. Ramsey Bolton (Trónok harca)
  3. Shou Tucker (Fullmetal Alchemist)
  4. A kormányzó (The Walking Dead)
  5. Cersei Lannister (Trónok harca)
  6. Rachel Berry (Glee)
  7. Todd Alquist (Breaking Bad)
  8. Livia Soprano (Maffiózók)
  9. Caillou (Caillou)
  10. Ed Peletier (The Walking Dead)

via: NME