Robert Pattinson hosszú hajú, páncélos francia hercegként is iszonyú menő!

Új filmje, a The King a Netflixen debütál, olyan sztárokkal, mint Timothée Chalamet, Ben Mendelsohn és Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp.

Elég jól fut mostanság Robert Pattinson szekere: A világítótorony című horrorja sorra nyeri a fesztiváldíjakat, az ő főszereplésével készül a 2021-es Batman, és november 1-én kerül fel a Netflix kínálatába legújabb filmje, a The King, amiben a francia herceget, Guyenne dauphinját alakítja a százéves háború alatt, 1415. október 25-én megvívott azincourt-i csata idején. Van már izgalmas trailer is a filmhez, amiből szinte mindenki Robert Pattinson hosszú, lobogó haját emelte ki!

Forrás: Netflix

 

Íme az előzetes:

A történet igazi főszereplője persze nem a francia herceg, hanem az angolok fiatal királya, V. Henrik, akit Timothée Chalamet alakít. Henrik a krónikák szerint trónra lépése előtt bohém életet élt, de királlyá koronázása után szakított korábbi életmódjával, és életcéljának a francia trón és az egykori franciaországi angol birtokok megszerzését tette meg.

A The King  igazi sztárparádét vonultat fel: IV károly angol király szerepét a Zsivány Egyes főgonosza, Ben Mendelsohn kapta meg, Joel Edgerton Flastaffot, a Shakespeare által kitalált, V. Henrik alatt szolgáló lovagot alakítja (aki valójában valószínűleg nem is létezett), de láthatjuk majd Johnny Depp és Vanessa Paradis lányát, Lily-Rose Melody Deppet is a filmben. A The King rendezője és forgatókönyvírója az a David Michôd, aki korábban már dolgozott együtt Robert Pattinsonnal, az Országúti bosszú című Mad Max-filmben. (via Uproxx)