Szerencsekerék-történelem és hatalmas dráma a keddi adásban

Ekkora nyereményösszeg még nem is volt a műsor történetben, de végül nem vitte haza senki.

A TV2 vetélkedőjének egyik legmozgalmasabb adása volt a legutóbbi, ugyanis nem csak 25 millió fölötti nyereményt sikerült összeszedni a pörgetésekkel, de még gazdát is cserélt az összeg, majd végül senki sem vihette haza.

Az történt ugyanis, hogy Betti többször is duplázott a játék során egymás után, így több mint 25 milliót gyűjtött össze.

„Ilyet még egész biztosan nem láttam kiírva ebben a stúdióban. Ez Szerencsekerék-történelem, ez az összeg.”

- ámuldozott Kasza Tibi. Bettinek a zsákbamacskával is szerencséje volt, ugyanis az 500 ezer forintot rejtett.

Ám ami ezután történt, az döbbenetes volt, hiszen a 25 millió 720 ezer nem maradhatott nála, mivel cserét pörgetett, így Andihoz került az összeg. Ám Betti pechszériája itt nem ért véget, még egy felezőt is sikerült kifognia, így alig 350 ezerre sikerült redukálni a 25 milliót.

De még mindig nem ő járt a legrosszabbul, mivel Árpád 0 forinttal és tárgynyeremény nélkül zárta a játékot.

A fődíj-játékban tehát Andi indult a 25 millió 920 ezer forintért. A témakör az volt, hogy: Mi legyen? és Andi sajnos nem állt jól betűkkel, ugyanis összesen kettőt talált el a tizenhatból. „Akkor majd máskor!” - próbálkozott Andi, ám ez megfejtésnek nem volt jó, de ténynek igen: majd máskor nyer közel 26 milliót, ugyanis ezt most bukta. Ráadásul a boríték további 500 ezret rejtett, így jócskán 26 millió fölött lett volna a végleges nyeremény. Ja, és feladvány megfejtése pedig az volt, hogy:

Hozzád vagy hozzám?

A stúdióban gyászos zene szólt a végén, Kasza Tibi pedig igyekezett lelket önteni Andiba:

„Ügyes voltál, nem blokkoltál le, végig próbáltál dolgozni abból, ami volt, csak sajnos nem sikerült a megfelelő betűket mondani.”

(via TV2)