Szünetre megy a Cápák között, helyette jön az RTL új sorozata, A renitens

Március 3-án 19:00-kor kerül képernyőre a Cápák között kilencedik adása, amelyet 20:30-tól A renitens című sorozat első epizódja követ. A Cápák között hetedik évadának 10. epizódját április 28-ától, a további epizódokat újra hetente láthatják a nézők az RTL-en.

Március 3-án, 20:30-kor startol az RTL Magyarország új, sajátgyártású bűnügyi sorozata, A renitens amely minden vasárnap jelentkezik majd a lineáris tévécsatornán. A sorozat március 10-től, 19:00-tól lesz látható az RTL-en, míg az RTL+ streaming-platform előfizetői már péntekenként megtekinthetik a legújabb részt.

Forrás: RTL

 

A kimagasló nézettségi eredményeket elérő Cápák között hetedik évada április 28-án, 19:00-tól folytatódik a 10. epizóddal. A hetedik évad hét Cápája eddig óriásit harapott: megtörtént a műsor történetének legnagyobb, 300 millió forintos befektetési ajánlata, de emellett számtalan más befektetésnek is szemtanúi lehettek a nézők. Köztük annak is, amikor minden idők legfiatalabb pithcelője, a 16 éves Nyikonyuk Balázs három Cápa támogatását is megszerezte.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A Cápák között hetedik évada április 28-án, 19:00-tól folytatódik a 10. epizóddal, amelyben több unikális applikáció és terméket előállító vállalkozás is bemutatkozik.