Új időpontba kerül a Házon kívül és a XXI. század

Az RTL átalakítja műsorstruktúráját.

Április 28-tól minden vasárnap az RTL Híradó után lesz látható az RTL többszörös díjnyertes közéleti riportmagazinja, a Házon kívül. A műsor készítői továbbra is valódi tények után kutatnak, utánajárnak botrányoknak és kérdeznek mindenkitől – akkor is, ha azok nem akarják.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Szintén új sávba kerül a XXI. század: május 4-től minden szombaton az RTL Híradó előtt várja nézőit az RTL 2002 óta képernyőn lévő műsora. Ezen a napon lesz látható a Horváth Attila Artisjus- és Fonogram-díjas szövegíróról készült portréfilm, aki legnagyobb slágerein keresztül meséli el, hogyan vált tinédzser amatőr zenészből a magyar könnyűzene legendás dalszerzőjévé.

Leghíresebb szerzeményei úgy szólalnak majd meg, ahogy azokat még soha senki nem hallotta. Életművének öt ikonikus dalát Wolf Kati zenekara dolgozta át – olykor saját komfortzónájukból is kilépve, nem félve a merész kísérletezésektől sem.


A Házon kívül és XXI. század továbbra is visszanézhető az RTL+-on, a televíziós ismétlést pedig a korábban megszokott hétfő és keddi, késő esti sávban láthatják a nézők.