Újra együtt Jennifer Garner és J.J. Abrams

A sztár és az alkotó egy limitált hosszúságú sorozatot készítenek közösen az Apple számára.

Garner és Abrams egy My Glory Was I Had Such Friends című friss, 2017-es memoár alapján dolgoznak majd, amit az az Amy Silverstein írt, aki második életmentő szívátültetésére várt. A sztori a főhősnőn kívül arra a csapat nőre fókuszál majd, akik támogatták Silversteint a nehéz időszakban.

Az Apple-lel kötött megállapodás értelmében a teljes sorozat a pilot epizód sikerétől vagy sikertelenségétől függetlenül mindenképpen a képernyőkre kerül. De a sikerre már a két húzónév is garancia: Jennifer Garner és J.J. Abrams akkor dolgoztak korábban együtt, amikor előbbi az utóbbi által megalkotott akciósorozatban, az Aliasban szerepelt.

Abrams és Garner egy tavalyi premieren. Forrás: Christopher Polk / Getty Images

 

A My Glory Was I Had Such Friendsnek Garner lesz természetesen a főszereplője, Abrams pedig executive producerként és Bad Robot nevű cégén keresztül producerként vesz részt a munkálatokban. Az a hír járja egyébként, hogy az alkotó egy olyan átfogó megállapodást keres valamilyen nagyobb céggel a Bad Robot számára, amelynek keretében nagyjátékfilmeket, tévésorozatokat, digitális tartalmakat, zenét, játékokat, fogyasztási cikkeket és vidámparkokhoz kapcsolódó termékeket is gyártanának.

Ami pedig Jennifer Garnert illeti, habár az utóbbi időben főként mozifilmekben láthattuk (Mielőtt meghaltam, Anyák napja, Kszi, Simon, Peppermint: A bosszú angyala), azért nem a 2000-es években futott Alias volt az utolsó sorozat a pályáján: nemrégiben főszerepben bukkant fel az HBO Kemping című sitcomjában, amelynek egyik ötletgazdája a Csajok révén ismert Lena Dunham volt.


(via Variety)