Való Világ: VV Sajti lapátra került

Miután dobta álmai nője, a villa macsója úgy döntött, feladja a játékot. És kiderült az is, ki lovagol a legjobban.

Dráma a villában! Sajti barátnőjénél betelt a pohár, szerinte durván átlépte a határokat a barátja. Korábban azt hitte, hogy végig ki tud majd tartani a szerelme mellett, azzal azonban egyáltalán nem tud azonosulni, amit a srác a villában művel, ezért videóüzenetben jelentette be, hogy szakít vele.


VV Sajti összeomlott a hír hallatán, és kijelentette, hogy fel szeretné adni a játékot. Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket, aki szerint vagy a játékot adja föl, vagy a családját.

 

A játék feladását fontolgató srác egy tervet eszelt ki, amivel ő is a villán kívül tudhatja magát belátható időn belül, és közben villatársát, VV Bibit is egy lila kendőhöz juttatja: párbajra vinné a lányt, hogy megmentse őt.

 
Sajti egy másik mestertervvel is előállt: azt kamuzta villatársainak, hogy a nagypapája kórházba került, VV Bibi azonban gyanússá tette a srácot VV Lissza előtt, így Sajti egy hazugságspirálba kényszerült.

Nem Sajti ámokfutása volt az egyetlen izgalmas fejlemény, VV Márió a nyugiszobában mesélte el VV Lisszának, hogy VV Reni előző este elkezdett vele incselkedni. A VV Barna ágyában rendszeresen megforduló lány úgy érzi, hogy Márió „b*szós” típus, és közös tulajdonságuk, hogy mindketten szeretik a szexet.

 

A Barna és a Reni közti kémia azért megmaradt, a srác beismerte, hogy sok lány lovagolt már rajta, de amit VV Reni művel, az nem mindennapi műsor.

 

Közben a a villamesteri címért is megküzdöttek a villalakók, a fiúknak és a lányoknak is egy dobozt kellett kitartaniuk. Míg a csajoknál VV Reni nyert, a srácoknál VV Sajti győzedelmeskedett. A döntőben így ők csaptak össze egymással.


Via: Sajtóklub