ValóVilág12: Nagyobb káosz uralkodik az RTL stábjánál, mint a villában

A villalakók jóval összeszedettebbek, mint az RTL valóságshow-jának munkatársai.

Újabb kiválasztáson vagyunk túl a ValóVilág 12. évadjában: Ádi kapta a legtöbb jelet, és minden bizonnyal Valent fogja kihívni, így most vasárnap a villa eddigi legnagyobb párbajának nézünk elébe. De nem csak ez volt említésre méltó a legutóbbi adásban: ismét egy érdekes technikai bakinak lehettünk tanúi.

Forrás: RTL

 

A kiválasztásnál ugyanis először minden villalakó a telefonján adja a le a szavazatát, és csak utána a táblán. Csakhogy

ezúttal nem működtek a telefonok, így az analóg módszerrel, tollal és papírral szavaztak.

Ez amúgy semmi ahhoz képest, hogy a legutóbbi párbaj után elfelejtették levenni Duduról a kék kendőt, amikor visszament a villába: az ugyanis annak jár, akit kihívtak, és még a stúdióban le szokott kerülni arról, aki visszamegy és megkapja a védettséget jelentő lila kendőt. Csakhogy

Dudu egy darabig kék és lila kendővel flangált a párbaj után.

A múlt heti párbajon valahogy a bőröndök is elkeveredtek: ezek a ValóVilág logóval ellátott fém táskák jelképezik a játékosok cuccait, ezzel kellett volna kivonulni a kiválasztottnak (Vera) és a kihívottnak (Dudu), de a kellékesek elfelejtették ezeket bekészíteni, így mindketten bőrönd nélkül maradtak.

Forrás: RTL

 

De a technikusok sem állnak a helyzet magaslatán, hiszen tolja az RTL ezerrel, hogy fizessünk elő streamszolgáltatására, az RTL+-ra, ahol élőben nézhetjük az összefoglalót és a villabeli eseményeket, az utóbbi időben

hol a hang, hol a kép megy el az összefoglaló alatt, de olyan is előfordul, hogy a 0-24-es streamen percekig az üres falat mutatják, vagy nem követi a képet a hang:

a múltkor például azt mutatták, hogy kint a dohányzóban beszélgetnek, de még mindig azt lehetett hallani, hogy Dorka sertepertél a konyhában.

Forrás: RTL

 

Ehhez képest még a villalakók is jóval összeszedettebbek: takarítanak, mosnak, ágyaznak, főznek, és komolyan mondom, bárhányszor bekapcsolódtam az élő streambe, szinte mindig az volt, hogy vagy porszívózott valaki, vagy épp a mosogatás közben beszélgettek, vagy valami normális ételt raktak össze – mondjuk sült csirkemellet és rizst.